Om

RelationsNetværket er et forum for private og offentlige virksomheder der gerne vil blive bedre til at drive deres virksomhed. RelationsNetværket bygger på en lang netværkserfaring og ledes af Relationsskaber Karsten B. Vester.

Formålet med RelationsNetværket er igennem relationer mellem virksomheder og mennesker at skabe bedre arbejdspladser med større trivsel og social ansvarlighed.

RelationsNetværket står på 3 ben:

  • Det ene ben er et netværk af private og offentlige virksomheder der deltager i netværksgrupper, bruger netværket til at finde viden og erfaringer m.v.
  • Den andet ben er et projektben, hvor RelationsNetværket fx tager initiativ til projekter om social ansvarlighed som fx initiativet “Virksomheder adopterer skoleklasser”
  • Det tredje ben er en rådgivnings- og konsulentdel, hvor private og offentlige virksomheder kan hente råd og vejledning om de emner som RelationsNetværket arbejder med. Det kan være direkte rådgivning hos RelationsNetværkets sekretariat eller hos medlemmer af netværket.

Kontakt Relationsskaber Karsten B. Vester på telefon +45 2281 7997 eller på mail: kbv@relationsnetvaerket.dk, hvis du vil vide mere om de ting som RelationsNetværket kan tilbyde.

Tilmeld dig RelationsNetværket HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER