Rekruttering af fremtidens medarbejdere (København)

Onsdag den 28. februar 2018 fra kl. 9-12 sætter RelationsNetværket, i samarbejde med Bettina Wæde, fokus på et af tiden store udfordringer for mange virksomheder: Rekruttering af fremtidens medarbejdere.

Rekruttering og ledelse af Millennials & iGen

Rekruttering af de digitalt indfødte kendt som Millennials & iGen – lyder det som en udfordring? Så er dette foredrag lige dig! I 2025 består 75% af den globale arbejdsstyrke af Millennials, og den næste iGen er stærkt på vej. De bruger op til 6 timer på sociale medier pr. dag.

I dette foredrag kan du blive klogere på, hvordan du tiltrækker og rekrutterer de yngre generationer, og få inspiration til konkrete indsatser og planer, der kan hjælpe dig til at ramme ind i de unges behov og ønsker, og dermed til at sikre, at I også fremadrettet kan rekruttere nye yngre kandidater.

Vi lever i en digital verden, og de unge generationers online adfærd er i den grad præget af et ønske om autenticitet, tilgængelighed og de opleves meget utålmodige. Behovet for både at researche på virksomheder og personer inden de går i dialog, er en online adfærd, der er kommet for at blive – og som vi skal kunne agere i. Det giver nye udfordringer, når vi taler om rekruttering og ledelse. Derfor er det vigtigt at du, som virksomhed eller recruiter, gør dig tanker om, hvordan du i fremtiden kan tiltrække kandidater – også blandt de digitalt indfødte.

Foredraget er inddelt i fire hovedtemaer:

 • Kandidat: Hvad karakteriserer de unge generationer i dag og hvordan ledes de?
 • Proces: Hvorfor skal vi se rekrutteringsprocessen som en købsproces?
 • Branding: Hvordan får vi skabt opmærksomhed omkring vores jobs/virksomhed?
 • Teknologi: Hvilke værktøjer skal vi bruge og hvad betyder big data i HR-regi fremadrettet?

Dato: 28. februar 2018
Tid: 09:00 – 12:00
Sted: Københavns-området (nærmere venue oplyses senere)
Pris: 400 kr. + moms (Deltagerpris for Jysk/Fynske-medlemmer: 200 kr. + moms)
Tilmelding: kbv@relationsnetvaerket.dk

Programmet for netværksmødet ser således ud:

 • 09:00 Velkomst, morgenmad og præsentation
 • 09:15 Mød en som du ikke kender – 1-1-relationssamtaler
 • 10:15 Pause
 • 10:30 Rekruttering af fremtidens medarbejdere v. Bettina Wæde
 • 12:00 Tak for i dag. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I 2025 består 75% af den globale arbejdsstyrke af Mellenniums (Generation Y) og Generation Z er på vej. Det siges, at man i fremtiden kun finder 22% af dem på LinkedIn. Hvad gør vi så for at sikre virksomhedernes rekruttering? Og hvordan kan man fastholde Mellenniums og Generation Z, når 60% af dem skifter job inden for 3-5 år? De er opvokset i en digital verden, hvor autenticitet og tilgangelighed betyder alt og hvor alt dobbelttjekkes på nettet – inklusiv dig og din virksomhed. De burger minimum 118 minutter på sociale medier pr. dag. Forandring er påkrævet – vi skal lære at se rekrutteringsprocessen fremadrettet som en købsproces.

Disse og mange andre aktuelle udfordringer tager vi under behandling på dette HR-netværksmøde. På mødet vil Head of Recruitment Bettina Wæde fra Wæde Consult komme med sine bud på, hvordan vi som virksomheder skal tackle fremtidens rekrutteringsudfordring. Hun vil blandt andet komme ind på emner som:

 • Kort gennemgang af Mellenniums og Generation Z
 • Hvordan ser fremtidens rekrutteringsproces du?
 • Hvordan fastholder med fremtidens medarbejdere?
 • Konkrete eksempler fra virksomheder der har succes med at gøre tingene på en ny og anderledes måde.

Bettina Wæde, Head of Recruitment i Wæde Consult, er ekspert i fremtidssikret rekruttering (Millenniums og Generation Z) med over 25 års erfaring inden for rekruttering. Bettina er i top 10% på verdensplan i InMail accept på LinkedIn, og har været registreret på liste på Twitter over top 150 best recruiters i verden. Hun er drevet af innovation og deltager aktivt i internationale netværk, seminarer og events – senest Recruitment Expo 2017 i London. Udover at arbejde med rekruttering og foredrag, har Bettina skrevet flere bøger og har coachet mange jobsøgere med stor succes. Du kan se mere her: www.wædeconsult.dk

 

Dato: 14. juni 2017
Tid: 13 – 16
Sted: Sinatur Hotel Sixtus, Teglgaardsvej 73, 5500 Middelfart
Pris: 200 kr. + moms (gæster er meget velkomne)
Tilmelding: kbv@relationsnetvaerket.dk

 

Programmet for dette netværksmøde ser således ud:

 • 13.00 – Velkomst og præsentation
 • 13.15 – Mød en som du ikke kender – RelationsSamtaler
 • 14.00 – Pause
 • 14.10 – Rekruttering af fremtidens medarbejdere – inspiration v. Bettina Wæde, Wæde Consult
 • 16.00 – Tak for i dag.

 

Tilmeld dig RelationsNetværket HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER