1. A på læringsbesøg hos Vilcon

Den 13. september 2017 var eleverne fra 1. A på Hvilebjergskolen på deres første læringsbesøg hos deres adoptionsvirksomhed Vilcon Hotel- & Konferencegård (Slagelse).

Det passer nu ikke helt at det var første besøg, idet eleverne havde været på et kort besøg på Vilcon lige før sommerferien.

Eleverne gik fra skolen til Vilcon Hotel- og Konferencegård, og de var spændte og glædede sig til at stille en masse spørgsmål, som de havde forberedt hjemme i klassen:

  • Hvor mange arbejder på Hotel Vilcon?
  • Hvor mange værelser har I?
  • Hvor mange fester holder I?
  • Hvor mange arbejder på Vilcon?
  • Hvad er en reception?
  • Hvad koster et hotel?
  • Hvor lang tid tager det ar slå græs?
  • Hvem finder på madretterne?

Da eleverne ankom blev de modtaget af Direktør Connie Bille Christensen og F&B-chef Thue Nielsen.

Herefter blev eleverne delt op i 2 hold, og Thue viste det ene hold rundt på hotellet, og Connie fortalte det andet hold om hotelbranchen.

Der blev serveret boller med pålæg og æblejuice inden der blev byttet om på holdene. Så alle fik den sammen oplevelse af hotellet og den samme viden om branchen.

Eleverne havde en rigtig dejlig dag på hotellet, og elever og lærer, følte sig taget godt imod. En god start på et langt og spændende partnerskab.

Vilcon Hotel Konferencegård Hvilebjergskolen Slagelse Kommune Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket den åbne skole Vilcon Hotel Konferencegård Hvilebjergskolen Slagelse Kommune Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket den åbne skole Vilcon Hotel Konferencegård Hvilebjergskolen Slagelse Kommune Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket den åbne skole Vilcon Hotel Konferencegård Hvilebjergskolen Slagelse Kommune Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket den åbne skole Vilcon Hotel Konferencegård Hvilebjergskolen Slagelse Kommune Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket den åbne skole Vilcon Hotel Konferencegård Hvilebjergskolen Slagelse Kommune Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket den åbne skole