1. kl. laver urtehave på Vilcon Hotel & Konferencegård

Den 7. maj 2018 var eleverne fra 1. klasse på Hvilebjergskolen i Slagelse på læringsbesøg hos deres adoptionsvirksomhed Vilcon Hotel & Konferencegård.

Denne gang var omdrejningspunktet for læringsbesøget, at eleverne skulle så og plante i hotellets urtehave. Eleverne havde på forhånd, hjemme i klassen, forspiret grønsager, og de blev medbragt på læringsbesøget. Eleverne blev modtaget af F&B Manager Thue Nielsen der startede med at sætte eleverne i gang med at fjerne ukrudt i det stykke af haven som eleverne får ansvaret for.

Herefter gik eleverne i gang med at så og plante med store engagement. Eleverne havde også lavet fine plantesten, så man kan se, hvad der om kort tid pibler op af jorden, og så kokkene på hotellet kan se, hvad de kan bruge i madlavningen på hotellet.

Det er eleverne der fremover har ansvaret for at passe haven, og de vil cirka hver 2. uge kigge forbi haven og luge ud i ukrudt, vande og holde øje med haven.

Læringsbesøget blev krydret med et bingo-løb på hotellets område, hvor eleverne skulle finde brikker med forskellige urter og grønssager til en bingoplade.

Det blev endnu en fantastisk formiddag på Vilcon i det skønneste sommervejr.

Vilcon Hotel og Konferencegård Hvilebjergskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Den åbne skole Vilcon Hotel og Konferencegård Hvilebjergskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Den åbne skole Vilcon Hotel og Konferencegård Hvilebjergskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Den åbne skole Vilcon Hotel og Konferencegård Hvilebjergskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Den åbne skole Vilcon Hotel og Konferencegård Hvilebjergskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Den åbne skole Vilcon Hotel og Konferencegård Hvilebjergskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Den åbne skole