2021

15. september 2021
I dag besøgte netværket Nordic Waterproofing i Vejen. Emnet for mødet var “Bedst til medarbejderoplevelser”. Vi havde besøg af Søren Smit fra Ennova, der holdt et spændende og inspirerende oplæg om de nyeste trends indenfor medarbejderoplevelser.

31. august 2021
I dag var vores netværk på bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro. Det blev en unik oplevelse – og for nogen en overvindelse – men alle gennemførte og der var smil på læben, da vi sluttede af med sandwich og networking.

25. august 2021
I dag var vores HR-netværk samlet til møde hos EWII i Kolding. Her hørte vi et spændende oplæg om talenter ved Charlotte Reersted fra Reersted Empowering Potential.

19. august 2021
I dag var 16 deltagere samlet på Scandic Hotel Kolding til netværksmøde om emnet “Salg med LinkedIn”. LinkedIn-guru´en Henning Karlsen fra LinkedInSocial var dagens inspirator, og vi kom lagt omkring i LinkedIn-universet, og blev alle sammen klogere på, hvordan vi kan bruge LinkedIn i vores salgsproces.

15. juni 2021
I dag var det netværksmøde på Trinity Hotel & Konference Center, hvor emnet var “Sådan får du altid ret”. Dagens oplægsholder var Kommunikationsekspert Henrik Væver. Det blev en inspirerende formiddag med inspiration og nye relationer.

03. juni 2021
Uddeling af “Tommel-op-pris”, oplæg om Service & Servicekultur og relationssamtaler – det var essensen af dagens netværksmøde på Munkebjerg Hotel. 25 virksomheder havde sat hinanden stævne for at lytte til Christina Brinks – Serviceambassadør oplæg om Service og Servicekultur, og wow – sikke en pep-talk om den gode service. Det gav inspiration og refleksion. På mødet uddelte vi også en “Tommel-op-pris” til Else Bang fra EBA Consulting. Vi sluttede formiddagen med 1-1-relationssamtaler.

20. maj 2021
I dag var det netværksmøde på Sinatur Hotel & Konference Haraldskær ved Vejle. Ved dagens mødes havde vi besøg af Gert Rune som holdt sit foredrag “Tak for udfordringen”. Det var et forrygende foredrag om at få det bedste ud af de udfordringer som rammer os igennem livet. Udfordringer giver indsigt og nye muligheder.

12. maj 2021
I dag var RelationsNetværkets stifter Karsten B. Vester inviteret til Odense af Lederenes Hovedorganisation for at tale om gode råd til at blive bedre til at netværke. Det blev en spændende formiddag på Frederik IV´s hotel i Odense.
Udgangspunktet for oplægget var “De 10 (måske) gode netværksråd” som du kan finde HER

10. maj 2021
I dag afholdt vi netværksmøde på Severin i Middelfart. Emnet var “Netværk for begyndere”, og der blev igennem formiddagen delt viden, netværksråd og erfaringer i forhold til networking.

7. maj 2021
I dag omtaler Give Avis vores initiativ “Virksomheder adopterer skoleklasser”. Omtalen handler om Ida, som går i en adoptionsklasse der er adopteret af Plejecenter Kastaniehaven. Siden 3. kl. har Ida, og hendes klassekammerater, løbende besøgt plejecentret, og det har givet Ida lyst til at blive endnu klogere på at arbejde i plejesektoren, og hun har derfor valgt at tage sin erhvervspraktik på Kastaniehaven. Læs omtalen HER

6. maj 2021
I dag afholdt vi vores første fysiske netværksmøde i 2021 – men sikke et. Vi var på besøg hos GoSail i Middelfart Marina, og efter morgenkaffe og 1-1-relationssamtaler kom vi i det varme tøj, og så gik turen ud på Lillebælt i en RIB-båd. Vi sejlede 1 time og kom helt til Fredericia og retur. På turen så vi flere gange marsvin.

25. marts 2021
I dag holdt vi møde i vores HR-netværk. Vi lyttede til et super spændende indlæg ved Birgitte Clausen fra struqtures.

Vi hørte om Corona Change Capacity Project, Danmarks største, kvalitative undersøgelse om forandringskapacitet under nedlukningen i foråret og coronarestriktionerne i efteråret 2020. En undersøgelse der har afdækket de ændringer i adfærd og strukturer, som gav forandringskapaciteten vinger.
Undersøgelsen viser, at mikrojusteringer i måden, vi arbejder, leder og organiserer os på, er nøglen til høj forandringskapacitet. Den viser også, at forandringsparathed og modstand mod forandringer gemmer sig andre steder, end flertallet tror. 

24. februar 2021
I dag var det store-job-delings-dag. Igennem længere tid har vi i RelationsNetværket delt jobåbninger på #detvarsålidt. Det blive fulgt at næsten 1.000 profiler.
I dag blev der sat turbo på jobdelingen, og i løbet af dagen blev der delt i alt 100 jobåbninger.

12. februar 2021
RelationsNetværket har i dag udgivet sin første E-bog. Den handler om at blive bedre til at netværke. Titlen er: Netværk handler ikke om dig! – de 10 “måske” gode netværksråd.

Du finder E-bogen HER

03. februar 2021
RelationsNetværkets stifter Karsten B. Vester var i dag inviteret til at holde oplæg om netværk i forbindelse med Jobcenter Kolding`s online jobsøgningskonference.

01. februar 2021
RelationsNetværket fylder i dag 7 år. Det blev markeret med en virtuel reception.

5. januar 2021
RelationsNetværkets stifter Karsten B. Vester har deltaget i podcasten #Netværkshistorier. Klik HER og lyt til samtalen med Camilla Lærke Lærkesen.

01. januar 2021
Ved årets begyndelse består RelationsNetværket af 151 private og offentlige medlemsvirksomheder.

Tilmeld dig RelationsNetværket HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER