2021

25. marts 2021
I dag holdt vi møde i vores HR-netværk. Vi lyttede til et super spændende indlæg ved Birgitte Clausen fra struqtures.

Vi hørte om Corona Change Capacity Project, Danmarks største, kvalitative undersøgelse om forandringskapacitet under nedlukningen i foråret og coronarestriktionerne i efteråret 2020. En undersøgelse der har afdækket de ændringer i adfærd og strukturer, som gav forandringskapaciteten vinger.
Undersøgelsen viser, at mikrojusteringer i måden, vi arbejder, leder og organiserer os på, er nøglen til høj forandringskapacitet. Den viser også, at forandringsparathed og modstand mod forandringer gemmer sig andre steder, end flertallet tror. 

24. februar 2021
I dag var det store-job-delings-dag. Igennem længere tid har vi i RelationsNetværket delt jobåbninger på #detvarsålidt. Det blive fulgt at næsten 1.000 profiler.
I dag blev der sat turbo på jobdelingen, og i løbet af dagen blev der delt i alt 100 jobåbninger.

12. februar 2021
RelationsNetværket har i dag udgivet sin første E-bog. Den handler om at blive bedre til at netværke. Titlen er: Netværk handler ikke om dig! – de 10 “måske” gode netværksråd.

Du finder E-bogen HER

03. februar 2021
RelationsNetværkets stifter Karsten B. Vester var i dag inviteret til at holde oplæg om netværk i forbindelse med Jobcenter Kolding`s online jobsøgningskonference.

01. februar 2021
RelationsNetværket fylder i dag 7 år. Det blev markeret med en virtuel reception.

5. januar 2021
RelationsNetværkets stifter Karsten B. Vester har deltaget i podcasten #Netværkshistorier. Klik HER og lyt til samtalen med Camilla Lærke Lærkesen.

01. januar 2021
Ved årets begyndelse består RelationsNetværket af 151 private og offentlige medlemsvirksomheder.

Tilmeld dig RelationsNetværket HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER