3. B laver arbejdsmiljøundersøgelse

Den 2. juni 2016 besøgte eleverne fra 3. B på Hældagerskolen deres adoptionsvirksomhed Bakkeager Plejecenter.

Temaet for læringsbesøget var: Arbejdsmiljø.

Eleverne havde forud for læringsbesøget lavet en arbejdsmiljøundersøgelse blandt de ansatte på Plejecenter Bakkeager. De skulle præsentere resultatet for nogle af medarbejderne ved besøget. Eleverne havde som forberedelse udarbejdet, og sendt, nogle spørgeskemaer til medarbejderne som de skulle besvare.
Eleverne havde undersøgt og analyseret medarbejdernes svar, og fundet på nogle gode råd til, hvad medarbejderne og lederne kunne gøre anderledes.

Bakkeager Vejle Hældager skole arbejdsmiljø Bakkeager Vejle Hældager skole arbejdsmiljø Bakkeager Vejle Hældager skole arbejdsmiljø

Efter fremlæggelsen af arbejdsmiljøundersøgelsen stod den på aktiviteter med beboeren på Bakkager. Eleverne var ude og gå en tur med beboerne. Det er skønt at se de relationer der er bygget op. Eleverne er trygge. De går selv rundt i husene på stedet og henter beboerne, så de kan komme med ud på gåtur.

Bakkeager Hældager den åbne skole Bakkeager Hældager den åbne skole

Efter gåturen spillede eleverne bold, badminton og lavede gymnastik. Eleverne fik nogle af de ældre med på at spille bold.

Bakkeager Hældager den åbne skole Bakkeager Hældager den åbne skole Bakkeager Hældager den åbne skole