3. kl. laver trivselsundersøgelse

Mængden af skoletasker i mødelokale 2.2 hos Fjernvarme Fyn den 15. marts 2018 vidnede om, at deres adoptionsklasse fra Sanderumskolen atter var på læringsbesøg.

Temaet for læringsbesøget var denne gang: Trivsel på arbejdspladsen.

Dagen blev skudt i gang klokken 9.30 med en introduktion til, hvordan Fjernvarme Fyn arbejder med trivsel og måling ved HR-konsulent Mathies Krenzen.

Bagefter skulle eleverne selv give deres bud på et spørgeskema i børnehøjde. Et spørgeskema som efterfølgende blev afprøves på en række medarbejdere, der havde indvilliget i at være prøvekaniner

Spørgeskemaet skulle indehold minimum 5 spørgsmål, men alle 5 grupper var så grebet af, at lave spørgsmål at de lavede mellem 10-15 spørgsmål.

Eleverne var meget dygtige til at spørge ind, og gode til at fremlægge resultatet af deres undersøgelse, samt at drage sammenligninger med deres egen trivsel hjemme i klassen.

Fjernvarme Fyn Sanderumskolen Odense RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser Den åbne skole Fjernvarme Fyn Sanderumskolen Odense RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser Den åbne skole Fjernvarme Fyn Sanderumskolen Odense RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser Den åbne skole