7. B lavede vagtplaner

Den 15. marts 2017 besøgte 7. B fra Vemmelev Skole deres adoptionsvirksomhed plejecenter Blomstergården (Slagelse)

Eleverne havde på forhånd fået stillet en opgave, hvor de skulle lave et forslag til en vagtplan for to bo-enheder med ialt 24 beboere. Det var et begrænset antal oplysning de fik på forhånd og skulle forholde sig til = meget frit spil.

Eleverne  brugte 5-6 lektioner på at forberede, og udarbejde et forsalg, der skulle præsenteres for en gruppe af personale på Blomstergården.

Hver gruppe fremlagde, nogle digitalt, andre i papirform, men alle var gode til at præsentere og tage imod spørgsmål omkring deres overvejelser.

Efter besøget har eleverne arbejdet videre med vagtplanerne, på baggrund af de input de fik fra personalet.

Blomstergården Vemmelev Skole Slagelse Kommune RelationsNetværket Den åbne skole Virksomheder adopterer skoleklasser Blomstergården Vemmelev Skole Slagelse Kommune RelationsNetværket Den åbne skole Virksomheder adopterer skoleklasser Blomstergården Vemmelev Skole Slagelse Kommune RelationsNetværket Den åbne skole Virksomheder adopterer skoleklasser Blomstergården Vemmelev Skole Slagelse Kommune RelationsNetværket Den åbne skole Virksomheder adopterer skoleklasser Blomstergården Vemmelev Skole Slagelse Kommune RelationsNetværket Den åbne skole Virksomheder adopterer skoleklasser Blomstergården Vemmelev Skole Slagelse Kommune RelationsNetværket Den åbne skole Virksomheder adopterer skoleklasser

Efterfølgende gik eleverne i de sædvanlige bo-enheder og hilste på.

Efter besøget har eleverne arbejdet videre med vagtplanerne, på baggrund af de input de fik fra personalet. Efter besøget har eleverne arbejdet videre med vagtplanerne, på baggrund af de input de fik fra personalet. Efter besøget har eleverne arbejdet videre med vagtplanerne, på baggrund af de input de fik fra personalet.