Biler og geografi

Den 13. marts 2018 besøgte elevene fra 3. klasse på Ordrup Skole deres adoptionsvirksomhed Autohuset Vestergaard i Nærum. Det var eleverne 2. læringsbesøg hos Autohuset Vestergaard.

Temaet for læringsbesøget var: Biler og geografi.

Autohuset Vestergaard, Ordrup Skole, Virksomheder adopterer skoleklasser, Den åbne skole, RelationsNetværket, CSR

Som forberedelse på læringsbesøget havde eleverne hjemme i klassen arbejdet med at tegne forskellige bilmærker/logoer, og de havde talt om, hvilke lande disse mærker kom fra.

Autohuset Vestergaard havde forberedt et oplæg til eleverne, hvor de skulle placere de forskellige logoer på et verdenskort. Derudover skulle eleverne komme med input til, hvad de ellers vidste om de enkelte lande.

Autohuset Vestergaard, Ordrup Skole, Virksomheder adopterer skoleklasser, Den åbne skole, RelationsNetværket, CSR Autohuset Vestergaard, Ordrup Skole, Virksomheder adopterer skoleklasser, Den åbne skole, RelationsNetværket, CSR

Efter oplægget skulle eleverne ud og tælle biler i grupper af 5 elever sammen med 1 medarbejder. Eleverne skulle i denne opgave have fokus på, hvilke navne de forskellige biler havde, samt hvilke farver. Eleverne fik også lov til at sidde i nogle af bilerne.

Den sidste opgave som eleverne skulle arbejde med var, at de skulle tegne deres egen forestilling om, hvordan en fremtidsbil kommer til at se ud. Det kom der rigtig mange gode, og forskellige, bud på.

Det blev en rigtig god og lærerig tur til Autohuset Vestergaard, og eleverne glæder sig allerede til det næste læringsbesøg.

 Autohuset Vestergaard, Ordrup Skole, Virksomheder adopterer skoleklasser, Den åbne skole, RelationsNetværket, CSR