Bureau by Storm

Få skrevet teksterne til din LinkedIn-profil, og spar 1.000 kr. som medlem af RelationsNetværket

Hos Bureau by Storm er vi vilde med LinkedIn. Men det kan være uoverskueligt at få skrevet teksterne til din LinkedIn-profil.

Derfor hjælper vi vores kunder med at lave professionelle LinkedIn profiler, som har stærke om-tekster og knivskarpe titler. Skal vi også hjælpe dig med din LinkedIn-profil? 

Måske kan du nikke genkendende til det her … 

  • Du har så meget på hjertet og vil så gerne fortælle verden om det, du kan, men når du sætter dig ned, vil ordene bare ikke flyde lige så let og elegant som drømmene og planerne.
  • Du har fået så mange råd om, hvordan din titel og din om-tekst på LinkedIn skal være formuleret, men du ved stadigvæk ikke, hvordan du skal gøre (og du har i øvrigt heller ikke tid).

Hvis det her lyder som dig, har vi et tilbud til dig. Som medlem af RelationsNetværket kan du nemlig få skrevet knivskarpe og professionelle tekster til din LinkedIn-profil for 5000 kr. + moms (normalpris er 6.000 kr. + moms … du sparer altså 1000 kr.).

Du får … 

  • En stærk om-tekst med udgangspunkt i dig og din virksomhed (vi holder et kort møde, hvor vi får al den nødvendige information fra dig, og så researcher vi selvfølgelig også dig, din virksomhed og din branche).
  • En knivskarp titel, så folk fra første blik ved, hvem du er, hvad du laver og hvad du står for.
  • Vores omfattende tjekliste til de andre ting, du skal være opmærksom på, når har en LinkedIn-profil. For eksempel dit billedes format, oversigt over erfaring og uddannelse med videre.

Skal vi skrive teksterne til din LinkedIn-profil for dig? Så kontakt Christina fra Bureau by Storm på christina@bureabystorm.dk, og hør nærmere. 

Vi glæder os til at høre fra dig.