Customer Journey Mapping og din forretning

Vil du lære om CustomerJourney Mapping og hvordan du kan bruge det i din forretning?

Det har du mulighed for, når det månedlige ForretningsNetværk holder møde den 26. april 2016 fra kl. 8.30 – 11.30.

Netværksmødet bliver afholdt hos: Sinatur Hotel Sixtus, Teglgaardsvej 73, 5500 Middelfart

Vidste du, at 60% af en købsbeslutning allerede er truffet, når en kunde tager kontakt til dig som virksomhed? Kundens beslutningsrejse består nemlig af langt flere destinationer og mellemlandinger end blot “bestil, forbrug og smid væk”. Men det kan være svært at følge med kunden i en digital tidsalder, hvor kontaktflader, kanaler og touchpoints er under konstant forandring. Meget peger på, at de virksomheder og leverandører, der formår at anvende kunderejsen som strategisk og praktisk kompas høster store gevinster.

Men hvordan lærer du dine kunders købsrejse at kende og hvordan kan det skabe værdi for netop din forretning? Det vil vi gerne blive klogere på. Derfor har vi inviteret Iben Dyrhauge Thomsen – strategikonsulent i DRI-Nordic til vores netværksmøde den 26.april 2017.  Med netop kunderejsen som omdrejningspunkt hjælper hun både små og store virksomheder til en stærkere markedsføring, et øget salg og højere kundetilfredshed.

Kom og bliv klogere på Customer Journey Mapping som begreb og metode. Få inspiration til hvordan du effektivt kortlægger dine kunders beslutningsrejse og ikke mindst hvordan du kan gøre kunderejsen til et både strategisk og praktisk kompas i din forretning.

Om DRI-Nordic

DRI-Nordic er et Nordisk konsulenthus med speciale i Kundestrategi, Marketing Automation og CRM. Virksomheden har i mere end 10 år udviklet og leveret fleksible løsninger og platforme på tværs af salg, marketing og support.

 

PROGRAM FOR NETVÆRKSMØDET:

  • 08.30 – Velkomst og præsentation
  • 08.45 – One-to-one-talks – 4 runder af 15 minutter
  • 09.45 – Pause
  • 10.00 – Custumer Journey Mapping og din virksomhed – inspiration v. Iben Dyrhauge Thomsen, DRI-Nordic
  • 11.30 – Tak for i dag.

Tilmelding til netværksmødet til: kbv@relationsnetvaerket.dk (gæster er velkomne)
Pris: 200 kr. + moms