De 6 guldkorn

Hver dag er der ca. 35.000 medarbejdere der ikke møder op på deres arbejdsplads fordi de føler sig stressede eller ikke trives på deres arbejdsplads.

Mon ikke vi alle kender en kollega, en bekendt eller en ven, der er bukket under på grund
af stress og udbrændthed. Eller måske har vi prøvet det på vores egen krop. Hvis man selv har prøvet det, ved man hvor forfærdeligt det kan være at være stresset, og hvor forfærdeligt det kan være, når man for en tid ikke føler man kan magte arbejde, familie, fritiden og livet.

Men behøver det at være sådan? – Svaret er nej!

Ved hjælpe af “De 6 guldkorn” kan man let sætte fokus på en virksomheds eller en afdelings psykiske arbejdsmiljø, og skabe et fælles udgangspunkt for fremtidige initiativer. Det tager kun 2 timer og kræver kun få ressourcer. Til gengæld er udbyttet stort, og idet vi i fællesskab får taget temperaturen på virksomheden og vi kan få genereret nogle ideer til forbedringer. Hurtigt og enkelt.

Workshop

De 6 guldkorn kan bruges som:

  • individuel lederudvikling/-sparring
  • udvikling af ledergruppe
  • dialogværktøj for medarbejdere.

Invester i jeres psykiske arbejdsmiljø og bestil en mini-workshop til din virksomhed/afdeling – det kan fx være i forbindelse med et personalemøde, en temadag eller for en gruppe af udvalgte medarbejdere – hos Relationsskaber Karsten B. Vester på telefon: +45 2281 7997 eller mail: kbv@relationsnetvaerket.dk

 Inspiration

Klik HER og få inspiration til et bedre psykisk arbejdsmiljø (film)