Eskursion og forældrekaffe – Fjernvarme Fyn

Den 2. november 2017 var eleverne fra 3. kl. på Sanderumskolen i Odense på læringsbesøg hos deres adoptionsvirksomhed Fjernvarme Fyn.

Den faglige del stod blandt andet på en rundvisning på affaldsenergianlægget. Senere på dagen fulgte et besøg hos  IT, på laboratoriet, i kundeservice, på værkstedet og hos Plan & Projekt.

Efter den veloverståede ekskursion blev indtrykkene fordøjet af eleverne gennem tegninger og på skrift.

Dagen blev afrundet med forældrekaffe. Derfor havde eleverne inden flittigt fremstillet flotte og farverige lagkager i mange kreative formater.

Læringsbesøget var en stor succes for alle parter. Og der er ingen tvivl om at Fjernvarme Fyn fik en stor stjerne i elevernes fremtidige karrierebog.

Tak til alle involverede medarbejdere der var med til at vise eleverne rundt ude i de forskellige afdelinger. Det gjorde I godt. Faktisk så godt, at enkelte elever, interesseret spurgte, om de allerede nu kunne blive skrevet op til et job hos Fjernvarme Fyn.

Tak til alle der måtte lægge ører til besøget. 22 ivrige og spørgelystne 3. klasseselever går trods alt ikke stille af.

 

Fjernvarme Fyn Virksomheder adopterer skoleklasser Sanderumskolen Den åbne skole RelationsNetværket Fjernvarme Fyn Virksomheder adopterer skoleklasser Sanderumskolen Den åbne skole RelationsNetværket Fjernvarme Fyn Virksomheder adopterer skoleklasser Sanderumskolen Den åbne skole RelationsNetværket Fjernvarme Fyn Virksomheder adopterer skoleklasser Sanderumskolen Den åbne skole RelationsNetværket