Fællesskabsprisen 2018

Torsdag den 7. juni 2018 blev en ganske særlig dag idet stifteren af RelationsNetværket, og initiativet “Virksomheder adopterer skoleklasserKarsten B. Vester, det blev tildelt Fællesskabsprisen 2018.

Fællesskabsprisen Karsten B. Vester RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser

Fællesskabsprisen gives til en person, en ildsjæl, et initiativ eller projekt der gør en ekstraordinær forskel for fællesskabet.

Bag Fællesskabsprisen står blandt andet Socialdemokratiets leder Mette Frederiksen, DFDS, Tuborg Fondet og andre partnere.

Fællesskabsprisen blev i år uddelt på DFDS Pearl Seaways – også kaldet “Olslobåden”, og i det skønne sommervejr blev det hele afviklet på skibets soldæk. Der var musik, vin og skønne taler, og ikke mindst underholdt en af vinderne 2018 – nemlig Fangekortet – med sang.
Da alle deltagere var tjekket ind på skibet lagde det fra kaj, og sejlede en tur ud i Øresund, og retur til havnen – inden den skulle fyldes op med biler og gæster der skulle med skibet til Oslo.

Det var en stolt, bevæget og meget glad Karsten B. Vester der modtog Fællesskabsprisen 2018. Han udtaler i forbindelse med prisen:

“Jeg er utrolig glad og stolt over den flotte anerkendelse som tildelingen Fællesskabsprisen 2018 er. Et  sådant skulderklap, en sådan anerkendelse gør mig naturligvis meget stolt, men det gør mig også meget motiveret. Motiveret til at arbejde videre med at skabe robuste fællesskaber mellem børn og voksne – mellem skoleelever og medarbejdere. Fællesskaber der gør en stor forskel for alle dem der deltager og giver sig tid til at dyrke fællesskabet. 

Uden skoler, virksomheder, elever, medarbejdere og lærere ville der ikke være noget fællesskab at hylde. Derfor deler jeg også Fællesskabsprisen 2018 med alle dem der rundt omkring i landet deltager, og som i virkeligheden er fællesskabet. Jeg er kun den der sætter rammen. Tak til alle der deltager, bakker op og prioritere vores fællesskab”. 

Der var i alt 10 vindere af Fællesskabsprisen 2018, og der skal herfra lyde et stort tillykke til alle. I kan hver især være stolte at det arbejde, og den forskel, I gør for jeres fællesskaber.

Læs mere om vinderne af Fællesskabsprisen 2018 HER

 

Fællesskabsprisen Karsten B. Vester RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser Fællesskabsprisen Karsten B. Vester RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser Fællesskabsprisen Karsten B. Vester RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser  Fællesskabsprisen Karsten B. Vester RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser Fællesskabsprisen Karsten B. Vester RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser