Go` sommer træf med foredrag og RIB-sejlads

En uimodståelig bæredygtig fremtid” det er overskriften på det foredrag vi skal lytte til på dette sidste netværksmøde inden sommerferien. Vi får besøg af fællesskabsfabrikant Carsten Borch, som i mere end 20 år har arbejdet med innovation, så han ved hvordan, man går gode idéer – også om den grønne omstilling. Han står bag CO2-klubben, Grøn Expo og bogen Mauna Loa Grafen, som er et langt idékatalog for både virksomheder og borgere til at løse klimakrisen.

Carsten Borch ©2016 Palle Peter Skov

Carsten Borch er en forrygende foredragsholder, og det bliver svært at gå fra foredraget i dårligt humør. Vi bliver nemlig præsenteret for en række højtflyvende og lavpraktiske eksempler på klimaløsninger, der kan bringe os tættere på en uimodståelig bæredygtig fremtid. Vi får kendskab til både metoder, maskiner og materialer du kan tage direkte i anvendelse for at blive mere bæredygtig. Både på job og derhjemme.

Den grønne omstilling er nemlig ikke fremtidsmusik. Den er her allerede og jo flere, der kender til de eksisterende grønne løsninger, der findes i dag, jo flere kan vælge en grønnere løsning i morgen, så glæd dig til et foredrag i fuldt firspring med fokus på forbedringer.


Efter foredraget kommer der endnu mere fart over feltet, idet vi skal ud og sejle på Lillebælt med en RIB-båd. Det kommer til at gå med op til 90 km/t hen over Lillebælts bølger når vi bliver afhentet af teamet fra GoSail. Vi deler os i 2 hold – det ene hold er ude og sejle i 30 minutter, mens det andet hold bliver tilbage på land og har 1-1-relationssamtaler. Efter 30 minutter bytter vi.

Vi slutter træffet med en vand/sandwich, og ønsker hinanden en rigtig god sommer.


Dato: 17. juni 2022
Tid: 08:30 – 12.00
Sted: Kongebrogården, Kongebrovej 63, 5500 Middelfart
Pris: 325 kr. + moms
Tilmelding: kbv@relationsnetvaerket.dk
(der er max. plads til 24 deltagere)


Programmet for sommertræffet ser således ud:

08.30 – Morgenkaffe, velkomst og præsentation

08.45 – En uimodståelig bæredygtig fremtid – foredrag v. Carsten Borch

09.45 – Pause

10.00 – Gennemgang af sikkerhed m.v. v. GoSail

10.15 – ½-delen af deltagerne tager på 30 minutters sejlads (resten bliver i mødelokale og har samtaler)

11.00 – ½-delen af deltagerne tager på 30 minutters sejlads (resten bliver i mødelokale og har samtaler)

11.30 – Deltagerne samles og formiddagen afsluttes med sandwich/vand