Personlige beretninger om stress

I RelationsNetværket har vi blandt meget andet fokus på stress og trivsel på arbejdspladsen. Hen over året tager vi emnet under behandling, og prøver igennem faglige oplæg, dialog og udveksling af erfaringer at blive klogere på, hvad der udløser dårlig trivsel, og hvad man kan gøre for at undgå at få stressede medarbejdere.

På de efterhånden mange netværksmøder vi har haft om emnet er der næsten altid 1 eller 2 deltagere der kan henvise til deres eget stressforløb – hvordan det var, hvad der udløste det, og hvordan man er kommet videre. Og de personlige beretninger er altid spændende og inspirerende at høre.

Vi har nu taget initiativ til at samle nogle af de personlige beretninger, og de bliver helt åbent og ærligt lagt frem, så andre kan læse dem og måske relatere dem til sin egen situation, måske kan man som leder blive lære af beretningerne og bliver mere opmærksom på, hvad man kan gøre for at forebygge et stressforløb.

Alle bidragydere stiller sig naturligvis til rådighed, hvis nogen skulle få lyst til at vide mere.

Vi håber, at vi med dette initiativ kan være med til at skubbe lidt til fordomme om stress, give viden om, hvad der helt lavpraktisk kan udløse stresse og måske give nogle gode råd videre.

Stress er en alvorlig sag, og vi vil gerne gøre en indsat for, at andre ikke skal igennem det samme som os der her har givet vores beretning videre.

Du kan finde de personlige beretninger her: