Julehygge hos Assens Fjernvarme

Sidst i november måned 2016 besøgte 2. kl. fra Ebberup Skole deres adoptionsvirksomhed Assens Fjernvarme.

Formålet med besøget var at elverne skulle julehygge med medarbejderne på virksomheden. Eleverne havde medbragt en lille julegave og lavet en fin dekoration til medarbejderne på kontoret.

Eleverne fældede 2 juletræer til 2. klasserne på skolen. Assens Fjernvarme havde sørget for æbleskiver og varm kakao, og gløgg til de voksne. Alle ansatte kom og var med til hyggen. Bagefter blev der klippet julepynt og eleverne fik julepyntet rundt omkring i administrationsbygningen. Det var et rigtig hyggeligt besøg og der blev skabt nogle gode relationer til både virksomhed og medarbejdere.

Assens Fjernvarme Ebberup Skole RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser den åbne skole Assens Fjernvarme Ebberup Skole RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser den åbne skole Assens Fjernvarme Ebberup Skole RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser den åbne skole Assens Fjernvarme Ebberup Skole RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser den åbne skole Assens Fjernvarme Ebberup Skole RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser den åbne skole