Kåring af årets virksomheder

Traditionen tro er det sidste netværksmøde i december et fælles julenetværksmøde, og i år er ingen undtagelse. I år bliver det den 13. december 2019.

I år starter vi en ny tradition, hvor vi vil kåre nogle af de mange virksomheder, skoler og enkeltpersoner som gør en forskel i vores fællesskab. Derfor vil vi i år 4 forskellige virksomheder for på forskellig måde at have spillet en positiv rolle i vores fællesskab i året der er gået.

Der vil også blive uddelt 5 “tommelop”-priser til personer der fortjener et skulderklap.

På mødet får vi besøg af Jubeloptimisten Carsten Borch, som vil holde foredaget “Vor tids månerejsespørgsmål skal løse klimakrisen” og det bliver ikke kedeligt.

Carsten Borch fortæller om sit foredrag:

Kennedy stillede i 1961 et så ambitiøst spørgsmål, at det satte gang i en strøm af nytænkning og ambitioner. Det vil vi også. Kennedy spurgte: Hvordan kan vi, inden udgangen af dette årti, flyve en mand til månen og bringe ham sikkert hjem igen? Det var en meget ambitiøs, men også meget målbar vision. De skulle gøre noget svært og de skulle gøre det sammen. Den store vision affødte en masse nytænkning og ambitioner. De blev nemlig nødt til at udvikle røgalarmer, CT-scannere, joysticks, øretermometre og batteridrevet værktøj for at besvare det store og krystalklare spørgsmål.

På samme måde skal vi stille en række krystalklare spørgsmål, der kan reducere vores udledning af Co2 så meget, at kloden er til at overtage for vores børn og børnebørn. 

I løbet oplægget får du både humøret op ved at høre om alle de løsninger, der allerede findes derude, og så får du mod på at stille dit eget krystalklare spørgsmål. Derudover får du et værktøj med hjem, så du kan hjælpe andre med at stille et krystalklart spørgsmål.”

Dato: 13. december 2019
Tid: 10.00
Sted: Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia
Pris: 300 kr. + moms incl. frokost og 1 vand/øl
Tilmelding: kbv@relationsnetvaerket.dk

PROGRAMMET FOR JULENETVÆRKSMØDET

 • 10.00 – Velkomst og præsentation
 • 10.15 – Vor tids månerejsespørgsmål skal løse klimakrisen
 • 11.15 – Pause
 • 11.30 – Kåring af årets virksomheder i RelationsNetværket:
  • Årets virksomhed
  • Årets adoptionsvirksomhed
  • Årets adoptionsskole
  • Årets netværker
  • 5 “tommelop”-priser
 • 12.00 – Fælles frokost i restauranten

Vi håber at se medlemmer, samarbejdspartnere mfl. til denne festlige afslutning på et godt netværksår i RelationsNetværket.

Tilmeld dig RelationsNetværket HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER