Ledelse på tværs af generationer

Den 22. september 2016 er der møde i netværksgruppen: Nærmeste leder

Emnet for mødet er: Ledelse på tværs af generationer og effektive teams

På mødet vil Sara Bahr fra medlemsvirksomheden www.better-work.dk fortælle om, hvordan man kan arbejde med Generation Z, og Ann Dorthe Pedersen fra Max Positiv vil fortælle om, hvordan man kan skabe effektive og robuste teams.

Mødet starter med et oplæg om, hvordan man kan skabe effektive, robuste teams v. Ann Dorthe Pedersen:

“Hvis dine medarbejdere er, som medarbejderne er flest, så er de helt almindelige mennesker. Men når du og dine medarbejdere får konkret viden om den enkelte persons adfærd og unikke bidrag til samarbejder med kollegerne, så kan du gøre dine medarbejdere til et godt team. Under oplægget vil du få inspiration til, hvordan kompetencerne i et team kan være fordelt – hvor er styrkerne og hvor skal I måske tilføre ressourcer. Samtidig får du en introduktion til Belbins 9 teamroller som redskab til at sammensætte det bedste team til opgaven.

Generation Z er bla. kendetegnet ved, at den ønsker selvrealisering i tilgangen til arbejdsopgaverne, anerkendelse fra ledelsen og de øvrige kollegaer. Samtidig kræver de langt mere autonomi i forhold til arbejdstiderne end deres forgængere.

I sit indlæg vil Sara Bahr komme med bud på, hvordan arbejdsmarkedet/virksomhederne kan håndtere de tendenser som de yngre generationer møder arbejdsmarkedet med. Arbejdsmiljøet kan ikke undgå af blive berørt af udviklingen, og hvilke udfordringer giver det de nærmeste ledere. Alt det og meget mere bliver vi klogere på denne eftermiddag.

Dato: 22. september 2016
Tid: 13 – 16
Sted: Oplyses senere
Tilmelding: kbv@relationsnetvaerket.dk
Pris: 200 kr. + moms pr. person. Gæster er meget velkomne

Program:

  • 13.00 – Velkomst, præsentation og sidste nyt
  • 13.15 – Sådan gør du dine medarbejder til et effektivt, robust team – inspiration v. Ann Dorthe Pedersen, Max Positiv
  • 14.00 – Pause og networking
  • 14.20 – Ledelse på tværs af generationer – inspiration v. Sara Bahr, better-work
  • 16.00 – Tak for i dag.