Persondataforordningen og 1-mands-virksomheder

Den 25. maj 2018 træder EU´s Persondataforordning i kraft. Forordningen stiller små og store virksomheder overfor nye  udfordringer i deres håndtering af data.

På dette netværksmøde den 29. maj 2018 fra kl. 13.00 – 16.00 vil vi sammen med Advokat Claus Damsbo Pedersen fra Agenda Advokater sætte særligt fokus på, hvad Persondataforordningen betyder for 1-mands-virksomheder og helt små virksomheder, som måske ikke har de store datamængder.

Advokat Claus Damsbo Pedersen har været i advokatbranchen i 10 år og beskæftiger sig primært med erhvervsret i form af juridisk rådgivning til erhvervsvirksomheder. Claus har bl.a. specialiseret sig inden for persondataretten og rådgiver alle typer virksomheder herom – ofte også enkeltmandsvirksomheder,  iværksættere og vækstvirksomheder.

Claus Damsbo Pedersen fortæller følgende om sit oplæg på netværksmødet:

Persondata vil være blandt de helt store emner for virksomheder i 2018, og emnet fortjener også stor opmærksomhed bl.a. pga. de nye bødetakster. Det er dog også et emne, der hurtigt bliver gjort større og farligere, end det er. Det er derfor vigtigt for alle erhvervsdrivende, at sætte sig ind i reglerne og konsekvenserne for netop deres virksomhed. 

I løbet af mit oplæg kommer vi hele vejen rundt om den nye persondataforordning: Reglernes indhold, herunder pligter for virksomheder både i rollen som dataansvarlig og databehandler, den praktiske håndtering af reglerne i dagligdagen, faldgruber og ikke mindst sanktionerne ved overtrædelse. 

Indholdet er målrettet enkeltmandsvirksomheder, og jeg lægger mig i selen for at formidle de komplekse regler på en forståelig, overskuelig og tilgængelig måde. Der bliver også tid til at stille spørgsmål.

 

Dato: 29. maj 2018
Tid: 13.00 – 16.00
Sted: Sinatur Hotel Haraldskær, Skibetvej 140, 7100 Vejle
Pris: 200 kr. + moms (gæster er velkomne)
Tilmelding: kbv@relationsnetvaerket.dk 

 

PROGRAMMET FOR NETVÆRKSMØDET:

  • 13.00 – Velkomst og præsentation
  • 13.15 – RelationsSamtaler
  • 14.00 – Pause
  • 14.15 – EU´s Persondataforordning v. advokat Claus D. Pedersen
  • 16.00 – Tak for i dag.