Podcast om biodiversitet

I Billund Kommune har GEV adopteret en skoleklasse fra Grindsted Privatskole.

Klassen – som går på 7. årgang – har været på læringsbesøg hos GEV for at fremlægge deres podcasts om GEV´s nye biodiversitetsområde. Klassen har arbejdet med emnet på skolen, og har produceret fine podcasts, der fortæller om GEV´s forskellige hotspots i biodiversitetsområdet foran virksomheden.

I løbet af foråret kommer infoskiltene med QR-koder op at stå foran GEV, så interesserede borgere og besøgende, kan høre mere om GEV´s tiltag for at prioritere biodiversitet på virksomhedens arealer.

Eleverne fik lavet nogle gode fremlæggelser og alle podcasts blev lyttet igennem. Derefter skulle eleverne være ’prøvekaniner’ i GEV´s nyudviklede escape-room der skal indgå i virksomhedens skoletilbud, som en del af formidlingen omkring fjernvarme. Eleverne havde travlt med at bryde koder, udregne procenter og veje flis af. Bagefter gav de konstruktiv feedback på rummets funktion, så GEV kan optimere det til fremtidige skolebesøg.

Adoptionsklassens underviser og fire elever deltager til arrangementet for at fortælle om deres projekt med podcastsene. Det bliver en begivenhedsrig dag og en god oplevelse for eleverne, hvor de får lov til at fortælle om deres arbejde.