Relationer på Plejecenter Bakkeager

Den 23. november 2017 var eleverne fra Hældagerskolen i Vejle på læringsbesøg hos deres adoptionsvirksomhed Plejcenter Bakkeager.

Det var oprindeligt planen at eleverne skulle planlægge og afvikle et OL for beboerne på plejecentret, men det satte et koldt vejr en stopper for, og det blev udskudt til foråret. Derfor blev dette læringsbesøg med fokus på relationerne med beboerne på plejecentret.

Eleverne er kommet flere på på plejecentret og er fortrolige med huset, personale og beboere.

Eleverne blev opdelt i 5 grupper, og hver gruppe blev fordelt ud til de forskellige boenheder. Det var forskelligt, hvad eleverne valgte at lave med beboerne og personalet. Nogle spillede Ludo, mens andre skrællede kartofler til middagen – og nogle var kreative og lavede chips ud af karfoffelskrællen.

Nogle elever valgte at føre samtaler med beboerne – f.eks. fik nogle af drengene en god snak med 94-årige Niels, som var teenager under 2. Verdenskrig. Det var meget spændende at høre om!

Det var et godt læringsbesøg, der har styrket lysten til at bevare venskabet mellem klassen og de ældre der bor på plejecentret. Næste besøg bliver i februar/marts, hvor eleverne igen skal arrangere restaurant-for-en-dag, som er blevet en tilbagevendende årlige begivenhed.

Bakkeager Plejecenter Vejle Kommune Hældagerskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket   Bakkeager Plejecenter Vejle Kommune Hældagerskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Bakkeager Plejecenter Vejle Kommune Hældagerskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Bakkeager Plejecenter Vejle Kommune Hældagerskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket       Bakkeager Plejecenter Vejle Kommune Hældagerskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Bakkeager Plejecenter Vejle Kommune Hældagerskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværketBakkeager Plejecenter Vejle Kommune Hældagerskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket