Sydmarksgården har adopteret skoleklasse

Plejecenter Sydmarksgården i Verninge har adopteret en 2. kl. fra Verninge Skole. Klassen har været på to læringbesøg indtil nu.

Den første gang klassen var på læringsbesøg på Sydmarksgården, startede eleverne med at deltage i morgensamlingen sammen med beboerne på plejecentret. De deltog herefter i forskellige aktiviteter, hvor de blev fordelt i 4 grupper. Gruppene arbejdede med æbleskrælning, strikning, dart og gymnastik. En gruppe lavede filminterviews med de ældre om, hvad de havde lavet da de var på arbejde.

Sydmarksgården Verning Skole Diakonhjem RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser Sydmarksgården Verning Skole Diakonhjem RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser Sydmarksgården Verning Skole Diakonhjem RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser Sydmarksgården Verning Skole Diakonhjem RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser Sydmarksgården Verning Skole Diakonhjem RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser

Den 1. december 2016 var eleverne igen på læringsbesøg på plejecentret. Denne gang var det for at aflevere en julekalender som elverne havde designet til plejehjemmet. Eleverne hyggede sig sammen med beboerne til morgensamlingen, og de åbnede den første pakke på juletræet, som indeholdt en isse med et af børnene ansigter, samt en præsentation af barnet.
Der var selvfølgelig også boller, saftevand og en slikpose til alle eleverne, og en af elevernes oldefar (som bor på plejecentret) havde købt slikkepinde til alle eleverne.

Eleverne ønskede alle beboerne og medarbejderne på plejecentret en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Sydmarksgården Verning Skole Diakonhjem RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser Sydmarksgården Verning Skole Diakonhjem RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser Sydmarksgården Verning Skole Diakonhjem RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser Sydmarksgården Verning Skole Diakonhjem RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser