Uderum hos Sinatur Hotel Skarrildhus

I forbindelse med at 3. klasse er adopteret af Sinatur Hotel Skarrildhus, var eleverne på Skarrild Skole på deres 3. læringsbesøg fredag den 8. september. Temaet handlede om hotellets uderum, og på trods af regnvejr havde børnene en dejlig dag.

Ghita, Lars og Carsten fra Skarrildhus bød alle velkomne med morgenmad. Her fortalte de, at vi pga. regnvejret skulle tilbringe formiddagen oppe ved flisladen, så vi kunne komme lidt i tørvejr. Laden var perfekt, og den var med til at vejret ikke ødelagde dagen. Da vi kom op i laden, blev forskellige aktiviteter sat i gang. Der skulle hentes brænde til det store bålfad, der stod lige uden for laden. Bålet skulle tændes, grønsager snittes og snobrødspinde fandt vi i skoven. Der skulle stanniol på snobrødspindene, og vi skulle alle hver især pakke vores lille foliebakke med grønsager og en lille bøf. Bakkerne blev puttet i bålet, og vi lavede snobrød, hvor der var mulighed for at få en pølse i.

  

En gruppe elever prøvede at presse æbler plukket af træer ved Skarrildhus. Æblerne var lidt hårde, men vi fik 1,5 liter æblemost ud af 8 kg æbler. Alle var enige om, at æblemosten smagte fantastisk. Snobrødet smagte godt, og maden i foliebakkerne blev også spist, på trods af at noget af maden blev lidt sort.

Når der var pauser, spillede vi Mikado og stigegolf. Børnene i 3. klasse havde en super dag.

Vi er glade for, at personalet på hotellet tager sig så godt af os, og at de virkelig giver sig tid til at være hos os, når vi er på besøg. Vi har lært mere om Skarrildhus og deres medarbejdere, og da det nu er RelationsNetværket, der har skabt kontakten og hjulpet med adoptionen, føles det dejligt, når en af eleverne efter besøget siger:

”De bliver sødere for hver gang, vi kommer”.