2017

15. august 2017
I Vejle har Bent Olsen – der  er direktør i håndværksfirmaet Artusbyg adopteret en skoleklasse fra Petersmindeskolen. Dansk Byggeri har lavet denne lille film der fortæller mere om, hvorfor Artusbyg har adopteret en skoleklasse, og hvad skolen får ud af samarbejdet.

 

14. juni 2017
Den 14. juni holdt RelationsNetværket HR-netværksmøde på Sinatur Hotel Sixtus. Emnet for mødet fra “Rekruttering af Mellenniums og Generation Z”. Til at gøre deltagerne klogere på dette tema havde vi besøg af Bettina Wæde fra Wæde Consult. Hun gav deltagerne en del ny viden og ikke mindst en masse at overveje hjemme i virksomheden omkring den fremtidige rekruttering.

13. juni 2017
Den 13. juni holdt RelationsNetværket netværksmøde på Scandic Hotels Kolding. Temaet for mødet var Bueskydning og Personlig Performance. Mødet blev ledet af Ann Dorthe Pedersen fra MAX Positiv | Succes med samarbejde. Som det fremgår af den billedeserie som Claus Birch fra Grafiske Kurser lavede, så fik deltagene kaldt den indre Robin Hood frem. Se de fine billeder HER

23. maj 2017
I forbindelse med initiativet “Virksomheder adopterer skoleklasser” har Vejle Kommune i forbindelse med et minifolkemøde for Vejle Kommune produceret en film om et læringsbesøg på plejecenter Ågården. Vejle Kommune fremhæver i filmen samarbejdet mellem plejecenteret og skoleklassen som et godt eksempel på et robust fællesskab (som er den del af Vejle Kommunes personalepolitik).

26. april 2017
I dag var 15 deltagere samlet til netværksmøde hos RelationsNetværket på Sinatur Hotel Sixtus i Middelfart. Netværksmødet bød på relationssamtaler, og et inspirerende indlæg om Costumer Journey Mapping v. Iben Dyrhauge Thomsen fra DRI Nordic. Et super netværksmøde med nye viden og nye relationer.

25. april 2017
I dag var virksomheder fra RelationsNetværket samlet til HR-netværksmøde hos Middelfart Sparekasse. HR Chef Helle Lund Gregersen fortalte om de strategier og initiativer der har ført til at sparekassen i 2016 blev kåret til Danmarks Bedste Arbejdsplads. En spændende eftermiddag med nye relationer og ny viden.

Danmarks Bedste Arbejdsplads Middelfart Sparekasse HR Netværk RelationsNetværket

6. april 2017
Den 6. april var elever fra Kolding Friskole – som led i initiativet “Virksomheder adopterer skoleklasser” – på deres 1. læringsbesøg hos Autohuset Vestergaard i Kolding. LokalAvisen i Kolding var med på besøget, og det er der kommet denne fine artikel ud af – klik HER

28. og 29. marts 2017
Den 28. og 29. marts 2017 var travle dage i netværket. Den 28. marts var 15 virksomheder samlet til netværksmøde i netværket for 1-mands-virksomheder på Scandic Kolding. Her inspirerede Henrik Væver om emnet “Sælg meget mere!”.
Den 29. marts var 20 virksomheder samlet på Trinity Hotel og Konference Center til netværksmøde om emnet “Netværk – hvad kan jeg bidrage med?”. Her var det Lotte Mølgaard Nielsen fra Garuda AS der stod for inspirationen.

RelationsNetværket

16. marts 2017
Det blev i dag besluttet, at skrive en bog om initiativet “Virksomheder adopterer skoleklasser” med det formål at udbrede metoden til endnu flere skoler og virksomheder i Danmark. Den første udfordring er som altid finansieringen, og derfor blev der i dag sendt en forespørgsel ud til samtlige 134 medlemsvirksomheder i netværket. Den 20. marts har 70 virksomheder givet tilsagn om at bidrage til bogen økonomisk og med ressourcer. Det er helt overvældende at opleve den positive respons, og det fællesskab vi har i netværket.

14. marts 2017
Karsten B. Vester fra RelationsNetværket har i dag været på besøg på Rødkilde Gymnasium for at undervise et hold elever i brugen af LinkedIn. Det blev et par gode timer med god læring og engagement.

23. februar 2017
I dag var 20 virksomheder samlet på Scandic Hotel Kolding for at blive inspireret om innovation med 1925-modellen af jubeloptimisten Carsten Borch. Efter et par inspirerende timer sluttede mødet med 1 times refleksions- og netværkscafé i hyggelige rammer.
Innovation 1925 modellen RelationsNetværket Scandic Hotel Kolding Carsten Borch Karsten B. Vester

Uge 6
Uge 6 har været en travl uge i RelationsNetværket. Ugen startede med et møde i netværket for 1-mands-virksomheder. Emnet for mødet var “Markedsføring med Facebook” og inspirator var Kenan Musa fra FB4 Business. Netværksmødet blev holdt i skønne rammer på Sinatur Hotel Haraldskær. Onsdag var der evaluerings- og planlægningsmøde på Kolding Friskole omkring Kære Pleje´s adoption af en skoleklasse. Torsdag var der så igen netværksmøde – denne gang i netværket for ledere. Her var emnet “Hvad skal der til for at være end god og nærværende leder?”. På dette møde blev deltagerne inspireret at Edel Clausen fra Aktiv Fokus. Dette netværksmøde blev afholdt på First Hotel Kolding. I alt 35 virksomheder fra private og offentlige virksomheder har deltaget i netværksmøderne i uge 6.

RelationsNetværket FB4Business Netværk Facebook Markedsføring B2B RelationsNetværket Ledelse Aktiv Fokus Edel Clausen

01. februar 2017
RelationsNetværket fylder i dag 3 år.

01. januar 2017
Ved årets start tæller RelationsNetværket 130 medlemsvirksomheder. Målet for 2017 er at fortsætte den fremgang som netværket havde i 2016, hvor det lykkedes at få en netto-medlemsfremgang på 28 virksomheder. Målet for 2017 er således at nå op på 150 medlemsvirksomheder.

Tilmeld dig RelationsNetværket HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER