2019

31. januar 2019
RelationsNetværket tæller 153 private og offentlige medlemsvirksomheder ved udgangen af 2019.

13. december 2019
Årets sidste netværsmøde blev en fest. I alt var der tilmeldt 40 deltagere fra nær og fjern og for første gang i RelationsNetværkes historie skulle Årets virksomheder kåres, og der skulle uddeles 5 “tommelop”-priser.
Det blev en spændende formiddag på Trinity Hotel & Konference Center. Efter velkomsten holdt jubeloptimisten Carsten Borch et spændende og underholdende oplæg under overskriften “Vor tids månerejsespørgsmål skal løse klimakrisen”.
Herefter blev der uddelt priser. Priserne var designet og lavet af elever fra 6. årgang på Vejle MidtbySkole.

Årets virksomheder blev:

Hele netværksmødet blev fastholdt i et visuelt referat af Michael Eriksen fra Visuel Retning.

27. november 2019
I dag var RelationsNetværket samlet til netværksmøde i historiske rammer på Brandbjerg Højskole Kursuscenter. 13 virksomheder fra fællesskabet i netværket og gæster deltog i en spændende netværkseftermiddag, hvor Charlotte Reersted fra Reersted – Empowering Potential gjorde os meget klogere på vores talenter og fordelene ved at fokusere på det vi kan – frem for det vi ikke kan. Der blev også tid til 1-1-relationssamtaler.

25. november 2019
Flere varme hænder i Svendborg Kommune. Det er overskriften på et nyt og spændende samarbejde der er igangsat i dag i Svendborg Kommune. Her skal 7 kommunale plejecentere adopterer en 7. kl. fra den lokale skole. Partnerskabet løber fra 7. til 9. klasse. Se Svendborg Kommunes pressemeddelelse HER

12. november 2019
I dag var 30 virksomheder fra RelationsNetværket og gæster samlet til RelationsTræf i MESSE C, Fredericia. Træffet startede med et spændende oplæg om “Rum og Trivsel” ved Heidi Schmidt fra Dine Ressourcer og Tine Rosa Ebdrup fra Rum & Liv. Derefter var det fuld knald på 1-1-relationssamtaler, hvor deltagerne var igennem 6 runder á 15 minutter. En netværksformiddag med nye relationer og ny viden.

7. november 2019
I dag var medlemmer og gæster samlet til netværksmøde om FN´s Verdensmål i Økolariet i Vejle. Mødet blev holdt i det smukke tårnværelse med udsigt over Vejle. Kasper Schmidt fra Green Network inspirerede deltagerne omkring verdensmålene.

29. oktober 2019
RelationsNetværket har i dag rundet 150 medlemsvirksomheder.

23. oktober 2019
I dag var virksomheder fra RelationsNetværket og gæster samlet til netværksmøde på Trinity Hotel & Konference Center. Dagens tema var: Personprofiler. Lotte Mølgaard fra Garuda A/S var dagens inspirator, og ud fra en minitest fik deltagene gennemgået forskellige kendetegn ved de forskellige persontyper. Det blev en dejlig netværksformiddag med nye relationer, ny viden og netværk.

17. september 2019
I dag afholdt RelationsNetværket netværksmøde på Sinatur Hotel Sixtus i Middelfart. Dagens inspirator om emnet Content Marketing var Vibeke Storm-Frandsen fra Bureau by Storm.
Det blev en god netværksformiddag i flotte rammer med 1-1-relationssamtaler, netværk og ny viden.

29. august 2019
I dag blev Fællesskabsprisen 2019 uddelt ved et festligt event på Oslobåden i København. I 2018 modtog Karsten B. Vester fra RelationsNetværket prisen for sit årelange arbejde med initiativet Virksomheder adopterer skoleklasser.
I år var det Karsten B. Vester´s tur til at hylde en ny prismodtager. Han uddelte Fællesskabsprisen 2019 til Hverdagsaktivisterne.

26. august 2919
I dag var 16 virksomheder og gæster samlet til netværksmøde på Scandic Kolding. Emnet var “Mere salg med LinkedIn”. Formiddagen startede med et oplæg om initiativet “Mind you own business“, herefter fra der 1-1-relationssamtaler. Henning Karslen fra LinkedSocial underviste herefter deltagerne i tips og tricks omkring mere salg med LinkedIn.

22. august 2019
I dag var 16 virksomhede fra RelationsNetværket og gæster samlet til netværksmøde på Munkebjerg Hotel. Temaet var: Kunstig Intelligens. Vi havde besøg af Jesper Holm, der er ekspert i analog og digital adfærd. Det blev en skøn netværksformiddag med ny viden og nye relationer.

28. maj 2020
Eleverne fra Aadalsskolen i Vamdrup (Kolding Kommunes specialcenter for elever med en diagnose indenfor det autistiske spektrum) har haft projekt “Fuglekassser” i samarbejde med deres adoptionsvirksomhed Teknos (der producerer maling, lak m.v.). Eleverne har bygget fuglekasser og malet dem med forskellige lakker og malinger. Forsøget går bla. ud på at holde øje med, hvordan fuglekasserne klarer vind og vejr.

I dag præsenterede eleverne deres produkter, og de blev hængt op hos Teknos.

7. maj 2019
I dag var 25 virksomheder samlet til netværkseftermiddag på Kryb i Ly Kro. Vi have besøg af den tidligere professionelle håndboldspiller, Vild med Dans-deltager og TV2-håndboldkommentator Daniel Svensson. Daniel holdt sit foredrag “Mit livs kamp – på og udenfor banen”. En hudløs ærlig og åben fortælling om 2 svære forløb med cancer.

14. marts 2019
I dag var 15 virksomheder samlet til netværksmøde på Sinatur Hotel Sixtus i Middelfart. Emnet var “Fra kompliceret produkt til simpelt salg”. Først fik vi en virksomhedspræsentation v. Camilla Simonsen fra Tekstsprutten, inden Henrik Væver tog over og førte os gennem dagens emne. Der blev lavet videoer til de sociale medier og der var højt humør.

20. februar 2019
I dag gik turen til Christiansborg for at lave lobbyarbejde for vores initiativ “Virksomheder adopterer skoleklasser”.

5. februar 2019
I dag var 30 virksomheder fra RelationsNetværket og gæster samlet til netværksmøde på Munkebjerg Hotel. Det blev en god eftermiddag med netværk, nye relationer og – ikke mindst – et super inspirerende oplæg om adfærdsdesign ved. HR-manager Bettina Frederiksen fra Ingram Micro.

01. januar 2019
Ved årets start tæller RelationsNetværket 135 medlemsvirksomheder.