2019

26. august 2919
I dag var 16 virksomheder og gæster samlet til netværksmøde på Scandic Kolding. Emnet var “Mere salg med LinkedIn”. Formiddagen startede med et oplæg om initiativet “Mind you own business“, herefter fra der 1-1-relationssamtaler. Henning Karslen fra LinkedSocial underviste herefter deltagerne i tips og tricks omkring mere salg med LinkedIn.

22. august 2019
I dag var 16 virksomhede fra RelationsNetværket og gæster samlet til netværksmøde på Munkebjerg Hotel. Temaet var: Kunstig Intelligens. Vi havde besøg af Jesper Holm, der er ekspert i analog og digital adfærd. Det blev en skøn netværksformiddag med ny viden og nye relationer.

7. maj 2019
I dag var 25 virksomheder samlet til netværkseftermiddag på Kryb i Ly Kro. Vi have besøg af den tidligere professionelle håndboldspiller, Vild med Dans-deltager og TV2-håndboldkommentator Daniel Svensson. Daniel holdt sit foredrag “Mit livs kamp – på og udenfor banen”. En hudløs ærlig og åben fortælling om 2 svære forløb med cancer.

14. marts 2019
I dag var 15 virksomheder samlet til netværksmøde på Sinatur Hotel Sixtus i Middelfart. Emnet var “Fra kompliceret produkt til simpelt salg”. Først fik vi en virksomhedspræsentation v. Camilla Simonsen fra Tekstsprutten, inden Henrik Væver tog over og førte os gennem dagens emne. Der blev lavet videoer til de sociale medier og der var højt humør.

20. februar 2019
I dag gik turen til Christiansborg for at lave lobbyarbejde for vores initiativ “Virksomheder adopterer skoleklasser”.

5. februar 2019
I dag var 30 virksomheder fra RelationsNetværket og gæster samlet til netværksmøde på Munkebjerg Hotel. Det blev en god eftermiddag med netværk, nye relationer og – ikke mindst – et super inspirerende oplæg om adfærdsdesign ved. HR-manager Bettina Frederiksen fra Ingram Micro.

01. januar 2019
Ved årets start tæller RelationsNetværket 135 medlemsvirksomheder. 

Tilmeld dig RelationsNetværket HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER