2022

31. december 2022
RelationsNetværket består ved årets udgang af 151 private og offentlige medlemsvirksomheder.

15. december 2022
I dag i studiet med Nicolai Bentsen til optagelse af programmet “Verdens lykkeligste arbejdsmarked” på Radio4. Programmet sendes den 27. december og kommer til at handle om initiativet “Virksomheder adopterer skoleklasser“. Du kan høre programmet HER

2. december 2022
Fredag den 2. december 2022 blev Årets virksomheder 2022 kåret. I år gik priserne til:

Derudover blev der uddelt 5 “Tommel-op”-priser til: 

  • Kim S. Johnsen, Brændkjærskolen
  • Ida Konerup, Højager Center
  • Carina Louise Skærlund, Plejecenter Kastaniehaven
  • Bente Justmi, JEVI
  • Charlotte Bunke, Centrum Pæle

16. november 2022
“Bliv mester til indhold på de sociale medier” – det var overskriften på dagens netværksmøde på Severin i Middelfart. Camilla Simonsen fra Camillasimonsen.com var dagen inspirator, og delte ud af sine erfaringer med tekster og indhold. Mødet sluttede med 1-1-relationssamtaler.

01. november 2022
I dag udgiver netværk sin 2. bog om initiativet “Virksomheder adopterer skoleklasser”. Bogen indeholder en beskrivelse af formål og metode. Sidst, men ikke mindst, indeholder den erfaringer fra virksomheder, skoler og elever.

26. oktober 2022
I dag holdt RelationsNetværkets LederNetværk møde hos DataFacility i Kolding. Dagens tema var “Trivsel med de 6 guldkorn”, og dagens oplægsholder var Karsten B. Vester fra RelationsNetværket. På mødet blev de 6 guldkorn gennemgået, og deltagerne fik præsenteret det dialogværktøj som RelationsNetværket har udviklet til arbejdet med de 6 guldkorn.

12. oktober 2022
I dag var det månelige ForretningsNetværk samlet til netværksmøde på Kryb i Ly Kro. På mødet var det 2 spændende indlæg. Søren Højberg fra DataFacility fortalte om “Truslen fra Internettet” og Anne Mette Hede Jensen fortalte om projektet: Mind your own business som lige nu starter op i Fredericia og Kolding og som mangler samarbejdspartere til unge drenge fra udsatte boligområder.
Mødet sluttede med 1-1-relationssamtaler.

11. oktober 2022
I dag var HR-netværket samlet til netværksmøde hos Selectors i Kolding. På mødet havde vi besøg af Rasmus Risom Christensen fra www.cand.dk. Cand.dk er en flok unge universitetsstuderende som i 2015 fik en god idé med at sætte studenterjobs i struktur. I dag har de 180 studerende i jobs hos 100 virksomheder. De sørger for alt omkring løn, karriereplaner, videreuddannelse og sociale arrangementer.
Et supersmart tilbud til SMVerne!

22. september 2022
I dag var 20 deltagere samlet til netværksmøde på Munkebjerg Hotel. Emnet for dagens netværksmøde var “Optimér din værdi med LinkedIn”. Dagens inspirator var Henning Karlsen fra LinkedSocial.

25. august 2022
“Hvordan sikre vi, at vores medarbejdere vælger en ny arbejdsgiver?” Det var overskriften på dagens netværksmøde i RelationsNetværkets HR-netværk. Vi var på besøg hos GEV i Grindsted, og Marianne Carl havde tilrettelagt en omvendt brainstorm som fik os til at reflektere over, hvad man kan gøre for at fastholde sine medarbejdere. Netværksmødet sluttede med en rundvisning med Jonas Fredmar som sluttede på toppen af værkets vandtank.

16. august 2022
“Hold kæft – og sælg mere!!” – der var overskriften på det første møde efter sommerferien. 22 virksomheder deltog i mødet, hvor salgstræner Henrik Væver gav deltagerne inspiration til at øge salget ved at tale mindre. Der blev også skabt nye relationer igennem 1-1-relationssamtaler.

21. juni 2022
Sommerens sidste netværksmøde blev afholdt i Økolariet i Vejle. Her havde vi besøg af Lars Bilde fra HOP Group, som holdt et spændende foredrag med overskriften “Væredygtig ledelse – det starter med dig”.
Efter mødet var der gode samtaler og refleksioner over kaffe/kage.

17. juni 2022
Sommertræf: Det blev en fantastisk sommerafslutning i RelationsNetværket i dag på Kongebrogaarden i Middelfart. Først lyttede vi til et super spændende foredrag ved Carsten Borch om “En uimodståelig bæredygtig fremtid” inden vil blev hentet af GoSail RIB-båd. Herefter gik det med susende fart ud over Lillebælts bølger. Sommertræffet sluttede ned networking og sandwich.

15. juni 2022
I dag holdt vores HR-netværk møde på Nordic Waterproofing i Vejen. Her lyttede vi først til et oplæg om efteruddannelse af medarbejdere ved chefkonsulent Pernille Malloul fra Erhvervsakademi Dania. Herefter fortalte HR-chef Nanna D. Clausen om Nordic Waterproofing´s nye strategi omkring onboarding af medarbejdere ved hjælpe af mentorer.

19. maj 2022
I dag var det netværksmøde på Munkebjerg Hotel. Overskriften på mødet var “Hvem gider at blive kaldt en tøsedreng”. Med udgangspunkt i sin bog “Sansestærk“, holdt Per Nørbo et spændende oplæg om sansestærke mænd. Efter oplægget var det 1-1-relationssamtaler.

28. april 2022
I dag var det opstartsmøde i vores nye netværk for ledere med personaleansvar. Mødet blev afholdt på Scandic Kolding. Vi lyttede til et spændende oplæg om ledelse ved ledelsesrådgiver Evabeth Mønster, og der blev efterfølgende arbejdet med emner for de kommende møder. En god start på en spændende netværksgruppe.

29. marts 2022
Det var overskriften da RelationsNetværket holdt netværksmøde på Milling Hotels i Middelfart. René Krogsgaard Rønne fra KRUNIKA, og Marianne Carl fra GEV fortalte om deres samarbejde med at skabe nye veje til trivsel på arbejdspladsen.

16. marts 2022
I dag var 17 virksomheder fra RelationsNetværket samlet til netværksmøde på Severin i Middelfart. Emnet var “Manipulation – Relationer – Fotosession”. Jens Haugstrup-Andersen fra JH Massage holdt et super spændende om, at bruge manipulation. Han havde flere tricks i ærmet (tryllekunst). Under 1-1-samtalerne fotograferede Camilla Simonsen fra Tekstsprutten nogle delagere til deres sociale medier.

22. februar 2022
I dag holdt RelationsNetværket møde på Munkebjerg Hotel, hvor emnet var “netværk og relationer”. Dagens inspirator var Michael Flintholm fra FGT Business Research A/S, og han delte ud af sine mange års erfaringer med netværk, relationer og forretninger. Der deltog 18 virksomheder. Deltagerne blev klogere på, hvordan man via netværk og relationer kan styrke sin forretning. På mødet blev der også afholdt en række 1-1-relationssamtaler.

08. februar 2022
I dag rundede RelationsNetværkets virksomhedsside på LinkedIn 4.000 følgere.

01. februar 2022
RelationsNetværket fylder i dag 8 år.

01. januar 2022
RelationsNetværket består ved årets start af 158 private og offentlige medlemsvirksomheder.