2022

21. juni 2022
Sommerens sidste netværksmøde blev afholdt i Økolariet i Vejle. Her havde vi besøg af Lars Bilde fra HOP Group, som holdt et spændende foredrag med overskriften “Væredygtig ledelse – det starter med dig”.
Efter mødet var der gode samtaler og refleksioner over kaffe/kage.

17. juni 2022
Sommertræf: Det blev en fantastisk sommerafslutning i RelationsNetværket i dag på Kongebrogaarden i Middelfart. Først lyttede vi til et super spændende foredrag ved Carsten Borch om “En uimodståelig bæredygtig fremtid” inden vil blev hentet af GoSail RIB-båd. Herefter gik det med susende fart ud over Lillebælts bølger. Sommertræffet sluttede ned networking og sandwich.

15. juni 2022
I dag holdt vores HR-netværk møde på Nordic Waterproofing i Vejen. Her lyttede vi først til et oplæg om efteruddannelse af medarbejdere ved chefkonsulent Pernille Malloul fra Erhvervsakademi Dania. Herefter fortalte HR-chef Nanna D. Clausen om Nordic Waterproofing´s nye strategi omkring onboarding af medarbejdere ved hjælpe af mentorer.

19. maj 2022
I dag var det netværksmøde på Munkebjerg Hotel. Overskriften på mødet var “Hvem gider at blive kaldt en tøsedreng”. Med udgangspunkt i sin bog “Sansestærk“, holdt Per Nørbo et spændende oplæg om sansestærke mænd. Efter oplægget var det 1-1-relationssamtaler.

28. april 2022
I dag var det opstartsmøde i vores nye netværk for ledere med personaleansvar. Mødet blev afholdt på Scandic Kolding. Vi lyttede til et spændende oplæg om ledelse ved ledelsesrådgiver Evabeth Mønster, og der blev efterfølgende arbejdet med emner for de kommende møder. En god start på en spændende netværksgruppe.

29. marts 2022
Det var overskriften da RelationsNetværket holdt netværksmøde på Milling Hotels i Middelfart. René Krogsgaard Rønne fra KRUNIKA, og Marianne Carl fra GEV fortalte om deres samarbejde med at skabe nye veje til trivsel på arbejdspladsen.

16. marts 2022
I dag var 17 virksomheder fra RelationsNetværket samlet til netværksmøde på Severin i Middelfart. Emnet var “Manipulation – Relationer – Fotosession”. Jens Haugstrup-Andersen fra JH Massage holdt et super spændende om, at bruge manipulation. Han havde flere tricks i ærmet (tryllekunst). Under 1-1-samtalerne fotograferede Camilla Simonsen fra Tekstsprutten nogle delagere til deres sociale medier.

22. februar 2022
I dag holdt RelationsNetværket møde på Munkebjerg Hotel, hvor emnet var “netværk og relationer”. Dagens inspirator var Michael Flintholm fra FGT Business Research A/S, og han delte ud af sine mange års erfaringer med netværk, relationer og forretninger. Der deltog 18 virksomheder. Deltagerne blev klogere på, hvordan man via netværk og relationer kan styrke sin forretning. På mødet blev der også afholdt en række 1-1-relationssamtaler.

08. februar 2022
I dag rundede RelationsNetværkets virksomhedsside på LinkedIn 4.000 følgere.

01. februar 2022
RelationsNetværket fylder i dag 8 år.

01. januar 2022
RelationsNetværket består ved årets start af 158 private og offentlige medlemsvirksomheder.

Tilmeld dig RelationsNetværket HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER