2017

31. december 2017
Ved årets udgang tæller RelationsNetværket 137 private og offentlige medlemsvirksomheder.

8. december 2017
Det månedlige ForretningsNetværk holdt sit sidste netværksmøde i 2017 på Sinatur Hotel Sixtus i Middelfart. Temaet for mødet var “Den Kommunikative Tyngdelov” som Søren Schnedler fra Gravity holdt et inspirerende oplæg omkring. Der var naturligvis også tid til relationssamtaler inden netværksmødet sluttede med julebuffet.

RelationsNetværket Relationer netværk Forretning Sinatur Hotel Sixtus Søren Schnedler Gravity

10. november 2017
“Brug nu de gode ideer, der ligger lige foran jer” – sådan lyder overskriften i et debatindlæg som direktør Mads Graves, Arbejdsgiverne har skrevet. I debatindlægget fremhæver han blandt andet initiativet “Virksomheder adopterer skoleklasser“.

07. november 2017
Trinity Hotel og Konference Center vinder dette års  CSR People Prize for deres sociale engagement, herunder deres adoption af en skoleklasse (autister) fra Aadalsskolen i Vamdrup. Prisen blev overrakt af HKH Prins Joachim.

13. september 2017
I dag var 14 deltagere fra netværket samlet til dobbeltforedrag i Bygningen i Vejle. Først hørte deltagerne et spændende foredrag ved Jesper Outzen om “Mening på dåse” – spændende betragtninger om det meningsfyldte arbejde. Efter en fælles middag var deltagerne med til foredraget “Rock´n Roll Business” med fremtidsforsker Thomas Geuken og forsangeren i DAD Jesper Binzer. En spændende og inspirerende eftermiddag og aften med ny viden, refleksioner og nye relationer.

01. september 2017
Det var en stor dag for eleverne i 3. C på Petersmindeskolen i Vejle. I dag skulle de nemlig udstille nogle fine træhuse som du har produceret i samarbejde med Artusbyg, hvor 3. C er adopteret. Vejle Kommunes borgmester bød eleverne velkommen og åbnende deres udstilling. De fine træhuse kan se i Vejle Kommunes forhal i Skolegade 1 det næste stykke tid. Pressen var også mødt op – det blev bla. til et indslag  i TV-Syd – se indslaget HER

29. august 2017
Denne dag var den røde løber rullet ud, og flaget hejst, på Trinity Hotel og Konference Center. Det var nemlig i dag at bogen vedrørende initiativet “Virksomheder adopterer skoleklasser” skulle udgives. Et langt forarbejde var afsluttet, og nu skulle bogen præsenteres og sendes ud i verden. Cirka 100 deltagere var mødt op for at høre  indlæg ved en politiker, virksomheder, skoler og en elev. Det helt blev styret af elever fra 9. klasse på Aadalsskolen i Vamdrup – der benyttede eftermiddagen til et læringsbesøg. Klassen har i nogle år været adopteret af Trinity.

Det blev en fantastisk eftermiddag, hvor det blev tydeligt, at længerevarende partnerskaber mellem skoleklasser og virksomheder har en stor betydning, og gør en stor forskel, for alle involverende partner.

 

15. august 2017
I Vejle har Bent Olsen – der  er direktør i håndværksfirmaet Artusbyg adopteret en skoleklasse fra Petersmindeskolen. Dansk Byggeri har lavet denne lille film der fortæller mere om, hvorfor Artusbyg har adopteret en skoleklasse, og hvad skolen får ud af samarbejdet.

 

14. juni 2017
Den 14. juni holdt RelationsNetværket HR-netværksmøde på Sinatur Hotel Sixtus. Emnet for mødet fra “Rekruttering af Mellenniums og Generation Z”. Til at gøre deltagerne klogere på dette tema havde vi besøg af Bettina Wæde fra Wæde Consult. Hun gav deltagerne en del ny viden og ikke mindst en masse at overveje hjemme i virksomheden omkring den fremtidige rekruttering.

13. juni 2017
Den 13. juni holdt RelationsNetværket netværksmøde på Scandic Hotels Kolding. Temaet for mødet var Bueskydning og Personlig Performance. Mødet blev ledet af Ann Dorthe Pedersen fra MAX Positiv | Succes med samarbejde. Som det fremgår af den billedeserie som Claus Birch fra Grafiske Kurser lavede, så fik deltagene kaldt den indre Robin Hood frem. Se de fine billeder HER

23. maj 2017
I forbindelse med initiativet “Virksomheder adopterer skoleklasser” har Vejle Kommune i forbindelse med et minifolkemøde for Vejle Kommune produceret en film om et læringsbesøg på plejecenter Ågården. Vejle Kommune fremhæver i filmen samarbejdet mellem plejecenteret og skoleklassen som et godt eksempel på et robust fællesskab (som er den del af Vejle Kommunes personalepolitik).

26. april 2017
I dag var 15 deltagere samlet til netværksmøde hos RelationsNetværket på Sinatur Hotel Sixtus i Middelfart. Netværksmødet bød på relationssamtaler, og et inspirerende indlæg om Costumer Journey Mapping v. Iben Dyrhauge Thomsen fra DRI Nordic. Et super netværksmøde med nye viden og nye relationer.

25. april 2017
I dag var virksomheder fra RelationsNetværket samlet til HR-netværksmøde hos Middelfart Sparekasse. HR Chef Helle Lund Gregersen fortalte om de strategier og initiativer der har ført til at sparekassen i 2016 blev kåret til Danmarks Bedste Arbejdsplads. En spændende eftermiddag med nye relationer og ny viden.

Danmarks Bedste Arbejdsplads Middelfart Sparekasse HR Netværk RelationsNetværket

6. april 2017
Den 6. april var elever fra Kolding Friskole – som led i initiativet “Virksomheder adopterer skoleklasser” – på deres 1. læringsbesøg hos Autohuset Vestergaard i Kolding. LokalAvisen i Kolding var med på besøget, og det er der kommet denne fine artikel ud af – klik HER

28. og 29. marts 2017
Den 28. og 29. marts 2017 var travle dage i netværket. Den 28. marts var 15 virksomheder samlet til netværksmøde i netværket for 1-mands-virksomheder på Scandic Kolding. Her inspirerede Henrik Væver om emnet “Sælg meget mere!”.
Den 29. marts var 20 virksomheder samlet på Trinity Hotel og Konference Center til netværksmøde om emnet “Netværk – hvad kan jeg bidrage med?”. Her var det Lotte Mølgaard Nielsen fra Garuda AS der stod for inspirationen.

RelationsNetværket

16. marts 2017
Det blev i dag besluttet, at skrive en bog om initiativet “Virksomheder adopterer skoleklasser” med det formål at udbrede metoden til endnu flere skoler og virksomheder i Danmark. Den første udfordring er som altid finansieringen, og derfor blev der i dag sendt en forespørgsel ud til samtlige 134 medlemsvirksomheder i netværket. Den 20. marts har 70 virksomheder givet tilsagn om at bidrage til bogen økonomisk og med ressourcer. Det er helt overvældende at opleve den positive respons, og det fællesskab vi har i netværket.

14. marts 2017
Karsten B. Vester fra RelationsNetværket har i dag været på besøg på Rødkilde Gymnasium for at undervise et hold elever i brugen af LinkedIn. Det blev et par gode timer med god læring og engagement.

23. februar 2017
I dag var 20 virksomheder samlet på Scandic Hotel Kolding for at blive inspireret om innovation med 1925-modellen af jubeloptimisten Carsten Borch. Efter et par inspirerende timer sluttede mødet med 1 times refleksions- og netværkscafé i hyggelige rammer.
Innovation 1925 modellen RelationsNetværket Scandic Hotel Kolding Carsten Borch Karsten B. Vester

Uge 6
Uge 6 har været en travl uge i RelationsNetværket. Ugen startede med et møde i netværket for 1-mands-virksomheder. Emnet for mødet var “Markedsføring med Facebook” og inspirator var Kenan Musa fra FB4 Business. Netværksmødet blev holdt i skønne rammer på Sinatur Hotel Haraldskær. Onsdag var der evaluerings- og planlægningsmøde på Kolding Friskole omkring Kære Pleje´s adoption af en skoleklasse. Torsdag var der så igen netværksmøde – denne gang i netværket for ledere. Her var emnet “Hvad skal der til for at være end god og nærværende leder?”. På dette møde blev deltagerne inspireret at Edel Clausen fra Aktiv Fokus. Dette netværksmøde blev afholdt på First Hotel Kolding. I alt 35 virksomheder fra private og offentlige virksomheder har deltaget i netværksmøderne i uge 6.

RelationsNetværket FB4Business Netværk Facebook Markedsføring B2B RelationsNetværket Ledelse Aktiv Fokus Edel Clausen

01. februar 2017
RelationsNetværket fylder i dag 3 år.

01. januar 2017
Ved årets start tæller RelationsNetværket 130 medlemsvirksomheder. Målet for 2017 er at fortsætte den fremgang som netværket havde i 2016, hvor det lykkedes at få en netto-medlemsfremgang på 28 virksomheder. Målet for 2017 er således at nå op på 150 medlemsvirksomheder.