2024

15. april 2024
I dag var vores månedlige ForretningsNetværk samlet til netværksmøde på Severin i Middelfart. Dagens tema var: Får du B2B-kunder nok?
Dagens inspirator var salgstræner Henrik Væver, og ud over spændende inspiration bød formiddagen også på 1-1-relationssamtaler, hvor nye relationer blev skabt.

Det blev også skabt et spændende visuelt referat af Michael Eriksen fra Visuel Retning.

10. april 2024
I dag var vores LederNetværk samlet til netværksmøde hos Autohuset Vestergaard i Vejle. Emnet for mødet fra: Fremtidens Lederrolle?! Netværksgruppen havde besøg af Morten Funk Eppler, forretningsdrevet HR fra Eppler HR, som holdt et inspirerende indlæg om, hvilke krav og forudsætninger fremtidens leder skal kunne leve op til. Det kom mange gode refleksioner og dialoger ud af.

14. marts 2024
I dag var vores HR-netværk samlet til netværksmøde hos Fjernvarme Fyn i Odense. På mødet arbejdede vi med konkrete HR-udfordringer som dagens vært for mødet præsenterende. Det gav anledning til en masse erfaringsudveksling, dialog og refleksion. Deltagerne fik også en spændende rundvisning på den del af fjernvarmeværket.

11. marts 2024
Vi have i dag besøg fra Folketinget. MF Lotte Rod (R) besøgte virksomheden JEVI A/S i Vejle for at høre mere om erfaringerne med adoption af skoleklasser.

CEO Tommy Christensen og Quality Manger Bente Raaholdt Justmi delte ud af deres erfaringer og tilgang til samarbejdet. Lærer Julie Røjgaard + 2 elever fra Petersmindeskolen fortalte om deres erfaringer fra deres adoptionssamarbejde med Artusbyg A/S & Artusbyg Entreprise A/S.

21. februar 2024
I dag var det månedlige ForretningsNetværk samlet til netværksmøde i Økolariet i Vejle. Dagens tema var: ESG, og Allan Iversen fra ESG-Pedellen var oplægsholder og inspirator.

08. februar 2024
“Udvikling eller afvikling” – der var overskriften LederNetværket var samlet til møde på Sinatur Hotel & Konference Sixtus i Middelfart.

På mødet holdt Lars Brødsgaard et spændende og inspirerende oplæg om sit syn på udsagnet om “udvikling eller afvikling”. Det gav anledning til mange gode dialoger undervejs og efterfølgende.

01. februar 2024
RelationsNetværket kan i dag fejrer 10 års forretningsjubilæum. Det sker med 152 private og offentlige medlemsvirksomheder.

16. januar 2024
I dag var det månedlig ForretningsNetværk samlet til årets første netværksmøde i Sct. Jørgens Gård i Kolding. Vi lyttede til et spændende foredrag med TV-journalisten Claus Elgaard, der fortalte om sin nye bog KOLLAPS. Formiddagen sluttede med en række 1-1-relationssamtaler.

01. januar 2024
RelationsNetværket består ved årets start af 152 private og offentlige medlemsvirksomheder.