2018

31. december 2018
RelationsNetværket slutter året med i alt 136 medlemsvirksomheder. Netto en tilbagegang på 1 medlemsvirksomhed.

7. december 2018
I dag var 20 virksomheder samlet til julenetværksmøde på Sixtus Sinatur Hotel & Konference i Middelfart. Det blev en formiddag med relationsopbyggende samtaler, foredraget “Kuren mod stress” ved Lisbeth Fruensgaard, inden mødet sluttede med en herlig julefrokost med udsigt over Lillebælt.

 

22. november 2018
I dag holdt det månedlige ForretningsNetværk netværksmøde på Munkebjerg Hotel. Efter morgenmaden præsenterede Tinne Drejer sin virksomhed Drejer & Falkenberg, og herefter var der 1-1-relationssamtaler. Den sidste ½-del af netværksmødet stod Vinni Bjerg fra Zispa for med sit oplæg “Lær at tænke digitalt i din forretning”. En god og inspirerende formiddag med gode, og nye, relationer og god inspiration.

RelationsNetværket RelationsNetværket Karsten B. Vester RelationsNetværket Karsten B. Vester RelationsNetværket Karsten B. Vester

6. november 2018
I dag var vores arbejdsglædenetværk samlet til netværksmøde hos Easyfood i Kolding. Det blev en spændende eftermiddag med gode snakke og netværk, samt et interessant oplæg v. Lena Lybkjær fra Lybkjærhus om stresscoaching med MINDstrain-metoden.

RelationsNetværket Netværk Relationer Easyfood Kolding

23. oktober 2018
I dag var 20 deltagere samlet til netværksmøde hos My Garage i Vejle. Det blev en spændende formiddag i anderledes rammer. Vi fik knyttet nye relationer via 1-1-samtaler, vi fik hørt om den socialøkonomiske virksomhed Zendoo, og vi fik set en masse meget flotte (og meget dyre) biler.

19. september 2018
I dag var virksomheder fra RelationsNetværket samlet til netværksmøde på Brandbjerg Højskole Kursuscenter omkring emnet grafisk Facilitering. Dagens inspirator var Michael Eriksen fra Visuel Retning. Det blev en spændende og sjov formiddag med masser af netværk og gode grin.

 

17. september 2018
RelationsNetværket deltog i dag i P1-programmet “Public Service” og fik her mulighed for at fortælle om initiativet “Virksomheder adopterer skoleklasser“. I programmet var der fokus på, hvordan man skaber et øget samarbejde mellem folkeskolerne, erhvervslivet og erhvervsuddannelserne.

22. juni 2018
I dag var der netværksvandring. Vi mødtes til morgenkaffe, morgensang og 1-1-relationssamtaler på Brandbjerg Højskole, hvorefter turen gik af den flotte Grejsdalssti til Jelling Kro, hvor vi spiste frokost. Det var et spændende og anderledes netværksmøde.

16. juni 2018
RelationsNetværkets stifter Karsten B. Vester er “Ugens Vejlenser” i Vejle Amts Folkeblad. Læs artikel HER.

07. juni 2018
Karsten B. Vester – stifter af RelationsNetværket og initiativet “Virksomheder adopterer skoleklasser” bliver tildelt Fællesskabsprisen 2018 for sit årelange arbejde med at skabe fællesskaber mellem skoleelever og virksomheder. Læs mere om prisen HER

29. maj 2018
I dag var 15 virksomheder samlet til netværksmøde på Sinatur Hotel Haraldskær. Emnet for dagens netværksmøde var den nye Persondataforordning. På mødet havde vi særligt fokus på 1-mands- og helt små virksomheder. Vi havde besøg af advokat Claus Damsbo Pedersen fra Agenda advokater i Odense, og han gav deltagerne nyttig viden og god inspiration om GDPR.

RelationsNetværket Sinatur Hotel Haraldskær Agenda Advokater Persondataforordning GDPR

17. maj 2018
Vejle Amts Folkblad omtaler nomineringen til årets Fællesskabspris i avisen under overskriften “Vester er indtillet til årets Fællesskabspris”.

07. maj 2018
I dag var eleverne fra 1. klasse på Hvilebjergskolen på læringsbesøg hos deres adoptionsvirksomhed Vilcon Hotel & Konferencegård. Avisen.dk var med på læringsbesøget, og det kom der en lille omtalt + film ud af. Se omtale og film HER.

24. april 2018
I dag var 20 virksomheder samlet til netværksmøde hos RelationsNetværket. Dagens tema var: Netværk – lær af de bedste. Tak til Anne Dorthe Schelander fra BoxBudget.dk og Thomas Witthoff Voss fra PS Biludlejning for super inspiration til det gode netværksarbejde. Vært for mødet var Trinity Hotel & Konference Center A/S. Tak for en inspirerende formiddag.

RelationsNetværket Netværk møde Trinity Hotel og Konference Center Boxbudget PS Biludlejning

18. april 2018
I dag var 25 deltagere fra RelationsNetværket + gæster samlet til netværksmøde hos Nord Gourmet i Kolding. Temaet var “Rekruttering af fremtidens medarbejdere”, og til at gøre deltagerne klogere på dette emne havde vi besøg af Bettina Wæde fra Wæde Consult. Det blev en spændende formiddag med nye relationer, inspiration og viden.

Bettina Wæde Rektruttering af fremtidens medarbejdere Nord Gourmet RelaitonsNetværket Bettina Wæde Rektruttering af fremtidens medarbejdere Nord Gourmet RelaitonsNetværket  Bettina Wæde Rektruttering af fremtidens medarbejdere Nord Gourmet RelaitonsNetværket

15. april 2018
RelationsNetværket er nomineret til Fællesskabsprisen 2018 for sit initiativ “Virksomheder adopterer skoleklasser“.

22. marts 2018
I dag var 18 virksomheder samlet til netværksmøde på Scandic Kolding for at blive klogere på emnet “Social Selling med LinkedIn”. Henning Karlsen fra LinkedSocial var dagens inspirator.

RelationsNetværket LinkedSocial Social Selling Netværk B2B RelationsNetværket LinkedSocial Social Selling Netværk B2B

13. marts 2018
I dag var der opstartsmøde i det nye ledernetværk. Mødet blev afholdt hos Isabella Camping i Vejle, og 8 mellemledere deltog. De hørte blandt andet et oplæg ved Ann Dorthe Pedersen fra Max Positiv om emnet: Hvorfor brokker mine medarbejdere sig? – og kan jeg få dem til at holde op igen?

07. februar 2018
I dag var 1-mands-virksomheder samlet hos EBA Consulting i Vejle til et netværksmøde med overskriften: Regnskabets time!. Else Bang videregav sine mange erfaringer om regnskab, bogføring m.v. fra mange år i revisonsbranchen og som selvstændig.

Netværk, RelationsNetværket, 1-mands-virksomheder

01. februar 2018
RelationsNetværket fejrer i dag sin 4 års fødselsdag. Netværket består af 138 private og offentlige medlemsvirksomheder.

17. januar 2018
I dag var 15 virksomheder samlet til årets første netværksmøde i det månedlige ForretningsNetværk. Under overskriften “Fremtidens bank – set indefra” holdt Jens Peter H. Jensen og Else Marie Søholt fra Sparekassen Kronjylland i Kolding et spændende oplæg der gav indsigt i, hvordan det er at opbygge og drive et pengeinstitut. Der var naturligvis også gang i 1-1-relationssamtalerne og meget mere. Mødet blev holdt hos Severin Kursus- og Konference Center i Middelfart.

Sparekassen Kronjylland Kolding Netværk RelationsNetværket #påvej Severin Middelfart Sparekassen Kronjylland Kolding Netværk RelationsNetværket #påvej Severin Middelfart 

01. januar 2018
Ved årets start tæller RelationsNetværket i alt 137 private og offentlige medlemsvirksomheder.