2020

17. september 2020
I dag er 25 virksomheder samlet på Munkebjerg Hotel til netværksmøde.Vi får inspiration om “Kunderejser” ved Martin H. Christensen fra CrossMind Reklamebureau.

26. juni 2020
Fredag den 26. juni var der go-sommer-træf i fantastisk vejr, og i skønne rammer hos Sinatur Hotel & Konference Sixtus i Middelfart.

25 virksomheder var mødt frem til en formiddag med 1-1-relationssamtaler, networking og gode snakke. Det var skønt at opleve vores fællesskab “in action” igen. Tak til alle der deltog og var med til at skabe en fantastisk dag.

24. juni 2020
I dag holdt vores HR-netværk møde på LæringsCenter Brejning. Emnet for netværksmødet var: Karriereveje.
Med udgangspunkt i en case fra en af medlemsvirksomhederne kom deltagerne med erfaringer, idéer og refleksioner som kunne bruges i den videre proces hos den virksomhed der havde casen med.

17. juni 2020
Endelig blev det igen muligt at holdet et fysisk netværksmøde efter Corona-krisen, og 17 deltagere havde taget imod invitationen til at mødes på Severin Kursuscenter i Middelfart. Under overskrift “Styrk dit brand med netværk” inspirerede Vibeke Storm-Frandsen fra Bureau by Storm, Henning Karlsen fra LinkedSocial, og Karsten Vester fra RelationsNetværket deltagerne om netværk, LinkedIn og Content.

19. maj 2020
I dag holdt vi online-netværksmøde med overskriften “Sælg fra skærmen”. Salgstræner Henrik Væver var dagens inspirator og gav gode råd og tips til en online salgsproces.

30. april 2020
Nye tider – nye skikke. I dag holdt vi det første virtuelle netværksmøde i RelationsNetværket. Det var en positiv oplevelse og viste, at netværk er godt – både fysisk og virtuelt.

17. februar 2020
I dag var 22 virksomheder samlet til netværksmøde på Munkebjerg Hotel. Overskriften var #HackDinArbejdsdag, og dagens inspirator var Rune Kjær Jensen fra IT Forum Esbjerg. Vi blev klogere på de mange muligheder der ligger i Office 365 til at gøre hverdagen lettere og mere overskuelig.

23. januar 2020
I dag var der netværksmøde om grafisk facillitering på Hotel Scandic Jacob Gade i Vejle. Dagens inspirator var Michael Eriksen fra Visuel Retning. Det blev en spændende formiddag, hvor vi fik prøvet kræfter med grafisk facilitering.

01. januar 2020
RelationsNetværket begynder 2020 med 153 medlemsvirksomheder

Tilmeld dig RelationsNetværket HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER