2020

31. december 2020
RelationsNetværket består ved årets udgang af 155 private og offentlige medlemsvirksomheder.

11. december 2020
Årets sidste netværksmøde blev afholdt på Trinity Hotel & Konference Center. Traditionen tro bød juleafslutningen på et spændende foredrag – i år ved Mette Bilde fra HOP Group om “Ledelse med hjerte og hjerne”, uddeling af priser til Årets virksomheder. Det sluttede med en frokost.

 Årets virksomhed: Sinatur Hotel & Konference
– Årets netværker: Vibeke Storm-Frandsen – Bureau by Storm
– Årets adoptionsskolen: Hvilebjergskolen – Slagelse Kommune
– Årets adoptionsvirksomhed: Bent Olsen – Artusbyg A/S – din lokale håndværker

Årets “tommel-op-priser” gik til: Julius Lissau (Elevpraktik), Lone Nielsen (Plejecenter Bakkeager), Else Bang (EBA Consulting), Anna Louise Siggaard (MuseumsCenter Karensminde) og Stine Kold (Rungstedgaard).

De fine statuetter var designet og produceret at elever på 8. årgang på Novaskolen i Vejle Kommune.

19. november 2020
I dag var 25 virksomheder samlet til LinkedIn-workshop på Kongebrogården i Middelfart. Dagens inspirator var Henning Karlsen fra LinkedSocial.
På trods af Corona-restriktioner blev det en god netværksoplevelse.

27. oktober 2020
I dag holdt vi online-HR-netværksmøde i RelationsNetværket. Emnet for mødet var “Implementering af forandringer i organisationen” og vi fik super spændende inspiration af Bente Holm Skov fra HR House.

23. oktober 2020
I dag kom RelationsNetværkets stifter Karsten B. Vester i meget fint selskab i denne udgave af online-magasinet Netværkeren.
I magasinet kan du blandt andet læse hans personlige netværkshistorie.

Læs magasinet her: http://www.netvaerkeren.dk/fire

21. oktober 2020
“Stil fuldt hold på arbejde” det var overskriften da RelationsNetværket holdt netværksmøde på Brandbjerg Højskole Kursuscenter.
28 deltagere fra 20 virksomheder var mødt frem til en sjov, inspirerende og lærerig formiddag. Først kickstartede Ann Dorthe Pedersen fra MAX Positiv | Teamudvikling vores dag med et oplæg og sjove øvelser på gulv. Derefter fortalte Anne Sophie Houmøller Hensgen fra BIGGER VISION om, hvordan man med systematisk arbejde kan sænke sygefraværet og øge trivslen.

03. oktober 2020
“De 10 (måske) gode netværksråd”. I dag gik turen til Fredericia for at holde oplæg for “Blinde og Svagsynedes Interessegruppe for Erhverv og Uddannelse” i forbindelse med deres generalforsamling på Fuglsangcentret – Hotel, kursus og konferencecenter. Det blev en spændende formiddag med masser af gode spørgsmål og kommentarer om at netværk fysisk og digital.

30. september 2020
I dag var det fuld fart på. Dagens netværksmøde blev afholdt i Middelfart, hvor den stod på netværk og RIB-sejlads på Lillebælt. Det blev en super formiddag med vind i håret, grin, marsvin og sæler.
Tak til GoSail for et fremragende arrangement.

28. september 2020
RelationsNetværket runder i dag 155 medlemsvirksomheder. Det er en milepæl, idet medlemsantallet aldrig har været højere.

17. september 2020
I dag er 25 virksomheder samlet på Munkebjerg Hotel til netværksmøde.Vi får inspiration om “Kunderejser” ved Martin H. Christensen fra CrossMind Reklamebureau.

26. juni 2020
Fredag den 26. juni var der go-sommer-træf i fantastisk vejr, og i skønne rammer hos Sinatur Hotel & Konference Sixtus i Middelfart.

25 virksomheder var mødt frem til en formiddag med 1-1-relationssamtaler, networking og gode snakke. Det var skønt at opleve vores fællesskab “in action” igen. Tak til alle der deltog og var med til at skabe en fantastisk dag.

24. juni 2020
I dag holdt vores HR-netværk møde på LæringsCenter Brejning. Emnet for netværksmødet var: Karriereveje.
Med udgangspunkt i en case fra en af medlemsvirksomhederne kom deltagerne med erfaringer, idéer og refleksioner som kunne bruges i den videre proces hos den virksomhed der havde casen med.

17. juni 2020
Endelig blev det igen muligt at holdet et fysisk netværksmøde efter Corona-krisen, og 17 deltagere havde taget imod invitationen til at mødes på Severin Kursuscenter i Middelfart. Under overskrift “Styrk dit brand med netværk” inspirerede Vibeke Storm-Frandsen fra Bureau by Storm, Henning Karlsen fra LinkedSocial, og Karsten Vester fra RelationsNetværket deltagerne om netværk, LinkedIn og Content.

19. maj 2020
I dag holdt vi online-netværksmøde med overskriften “Sælg fra skærmen”. Salgstræner Henrik Væver var dagens inspirator og gav gode råd og tips til en online salgsproces.

30. april 2020
Nye tider – nye skikke. I dag holdt vi det første virtuelle netværksmøde i RelationsNetværket. Det var en positiv oplevelse og viste, at netværk er godt – både fysisk og virtuelt.

17. februar 2020
I dag var 22 virksomheder samlet til netværksmøde på Munkebjerg Hotel. Overskriften var #HackDinArbejdsdag, og dagens inspirator var Rune Kjær Jensen fra IT Forum Esbjerg. Vi blev klogere på de mange muligheder der ligger i Office 365 til at gøre hverdagen lettere og mere overskuelig.

23. januar 2020
I dag var der netværksmøde om grafisk facillitering på Hotel Scandic Jacob Gade i Vejle. Dagens inspirator var Michael Eriksen fra Visuel Retning. Det blev en spændende formiddag, hvor vi fik prøvet kræfter med grafisk facilitering.

01. januar 2020
RelationsNetværket begynder 2020 med 153 medlemsvirksomheder