2018

13. marts 2018
I dag var der opstartsmøde i det nye ledernetværk. Mødet blev afholdt hos Isabella Camping i Vejle, og 8 mellemledere deltog. De hørte blandt andet et oplæg ved Ann Dorthe Pedersen fra Max Positiv om emnet: Hvorfor brokker mine medarbejdere sig? – og kan jeg få dem til at holde op igen?

07. februar 2018
I dag var 1-mands-virksomheder samlet hos EBA Consulting i Vejle til et netværksmøde med overskriften: Regnskabets time!. Else Bang videregav sine mange erfaringer om regnskab, bogføring m.v. fra mange år i revisonsbranchen og som selvstændig.

Netværk, RelationsNetværket, 1-mands-virksomheder

01. februar 2018
RelationsNetværket fejrer i dag sin 4 års fødselsdag. Netværket består af 138 private og offentlige medlemsvirksomheder.

17. januar 2018
I dag var 15 virksomheder samlet til årets første netværksmøde i det månedlige ForretningsNetværk. Under overskriften “Fremtidens bank – set indefra” holdt Jens Peter H. Jensen og Else Marie Søholt fra Sparekassen Kronjylland i Kolding et spændende oplæg der gav indsigt i, hvordan det er at opbygge og drive et pengeinstitut. Der var naturligvis også gang i 1-1-relationssamtalerne og meget mere. Mødet blev holdt hos Severin Kursus- og Konference Center i Middelfart.

Sparekassen Kronjylland Kolding Netværk RelationsNetværket #påvej Severin Middelfart Sparekassen Kronjylland Kolding Netværk RelationsNetværket #påvej Severin Middelfart 

01. januar 2018
Ved årets start tæller RelationsNetværket i alt 137 private og offentlige medlemsvirksomheder.

Tilmeld dig RelationsNetværket HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER