6. A fra Taps Skole besøger Easyfood

“Det har bare været en rigtig god dag. Jeg elsker sådan nogle dage, hvor tingene er lidt anderledes”, udbryder Jonas fra 6. a på Taps Skole, på vejen hjem i bilen efter klassens første besøg hos Easyfood i Kolding.


Onsdag morgen den 4. juni 2015 tog elever og personale forventningsfulde til Easyfood i Kolding. På forhånd var eleverne forberedte på, at dagen ville byde på en rundvisning og smagsprøver. Efter en rundvisning i administrationen, blev der budt på kager og juice, mens elever fik informationer om hvad Easyfood er, og hvilke retningslinjer der skal overholdes ved besøg i produktionen.

Herefter gik turen over i omklædningsrummet, hvor alle blev udstyret med hårnet, poser på fødderne og en regnfrakke.

easy0 easy01 easy02

Turen rundt i produktionen var spændende for eleverne, og der var virkelig mange ting at holde øje med, faktisk så mange, at der indimellem var lidt svært at holde fokus på guiden.

IMG_1871 IMG_1869 IMG_1865 IMG_1864 easyfood7  easyfood5 easyfood4 easyfood2 easyfood1 easy08

Vel tilbage i administrationen igen, blev et par elever bedt om at varme pølsehorn til resten af klassen. Imens blev der rundt om bordet snakket lystigt om, hvor mange pølsehorn det nu var, der blev produceret pr. dag. 30.000 er svaret, og det affødte naturligvis en diskussion om, hvorvidt det er muligt at spise så mange over et helt liv. I hvert fald blev der gjort et godt forsøg, i dag, på at nå derop af, og stemningen var helt i top i bilerne på vejen hjemad til skolen.

 

Easyfood-DanishBakery-Logo-RGB-Horizontal