6. klasse tester kageprodukter

Fredag den 5. oktober 2018 blev der afholdt læringsbesøg mellem Dagrofa Logistik og deres adoptioinsklasse fra Hældagerskolen i Vejle. Eleverne har nu været adopteret i 5 år af Dagrofa Logistik og går nu i 6. klasse.

Eleverne har gennem adoptionen gennem årene lært om alt fra lager og ruteplanlægning til eksport og medarbejderinterviews. Denne gang var temaet private label og formålet var, at øge elevernes kendskab til Dagrofa´s private label produkter og herunder at teste Gestus kageblandinger.

Eleverne stod klar i fire køkkener med deres fine hjemmelavede anmeldelsesskemaer. Der blev herefter trukket lod om, hvem der skulle lave henholdsvis Gestus drømmekage, Gestus gulerodskage, Gestus pandekager og Gestus chokolade muffins. Det var fire meget koncentrerede grupper, der nøje fulgte brugsanvisningerne bag på pakkerne, og som systematisk fik bikset kagerne/pandekagerne sammen.

Det er elevernes første år med faget hjemmekundskab, så undervejs lærte de også, hvad en springform er, hvordan man lettest smelter smør,og hvad god hygiejne i et køkken er.

Undervejs tog eleverne flittigt notater om både emballage, manual og design, og til sidst blev det hele skrevet ind på de hjemmelavede anmeldelsesskemaer.

Dagen sluttede selvfølgelig med den mest afgørende test – nemlig SMAGSTESTEN.

Nedenfor er der en film der viser elevernes læringsbesøg: