Affaldssortering og madspild hos Scandic Odense

I Odense Kommune har Scandic Odense adopteret en skoleklasse fra Sanderumskolen. Klassen går i 1. klasse og har netop været på deres 2. læringsbesøg på hotellet. Denne gang stod der affaldssortering og madspild på programmet.

Det gjorde stort indtryk på eleverne at få indblik i Scandic Hotels omfattende affaldssortering, og især at alt er så tydeligt markeret med skilte.

Eleverne syntes, det var spændende at være i køkkenet, og det var nogle mætte elever der kom hjem på skolen efter at have spist en lækker buffet.

Eleverne og lærer tog billeder undervejs, og dem bruger klassen nu i efterbehandling af læringsbesøget. Eleverne er i gang med at skrive om besøget, og de har mange ideer til små opslag til buffeten om at mindske madspild. Det arbejder eleverne videre med og de vil præsentere dem for hotellets direktør Tom Filstrup på et senere tidspunkt.

(Elevene stiftede også lige bekendtskab med et helt andet erhvervs, idet de var så heldige af Politiet var ved hotellet, og eleverne skulle da lige prøve motorcyklen).