Autohuset Vestergaard fik besøg af 1. b

Torsdag den 13. oktober 2016 var 1. b fra Sanderumskolen på deres første læringsbesøg hos Autohuset Vestergaard i Odense.

Elever og lærer havde glædet sig til besøget, og medarbejderne hos Autohuset Vestergaard var spændte.

Elever blev budt velkommen til Autohuset Vestergaard af kommunikations- og marketingdirektør Michael Gadegaard, salgschef Glen Voss og skadechef Kristian Refvik. Herefter blev eleverne delt i to grupper. Den ene gruppe startede i butikken og den anden gruppe skulle med på værkstedet.

I butikken havde salgschefen brug for hjælp til at tælle, hvor mange biler der var i udstillingen, og hvilke farver bilerne havde. Eleverne var meget imponerede over de flotte biler, og løste opgaven med stor interesse.

Efter en madpakkepause skulle eleverne en tur på værkstedet. Her havde skadechefen også brug for hjælp, da der stod en bil uden hjul, og kunden ville hente bilen samme eftermiddag. Så her hjalp eleverne en af mekanikerne med at sætte hjul på bilen.

Eleverne var også på en rundvisning på hele virksomhedens store areal, og det var meget spændende at se, hvor bilerne blev repareret og malet. Til sidst var eleverne inde og hilse på medarbejderne på kontoret.

Overalt, hvor eleverne kom, var der smilende medarbejdere, der gerne ville tale med eleverne og svar på de mange spørgsmål. Det var tydeligt at medarbejderne hos Autohuset Vestergaard nød elevernes besøg – lige så meget som eleverne selv gjorde. Det blev skabt de første gode relationer – relationer der skal udbygges og styrkes i  de kommende år. Det blev et rigtig godt læringsbesøg med mange store oplevelser for eleverne.

 

Autohuset Vestergaard Sanderumskolen Odense Virksomheder adopterer skoleklasser Autohuset Vestergaard Sanderumskolen Odense Virksomheder adopterer skoleklasser