Bredagerskolen besøger Sinatur Haraldskær

Mandag den 14. december 2015 var eleverne fra 3. klasse på Bredagerskolen på deres første besøg hos Sinatur Hotel Haraldskær. Partnerskabet mellem eleverne fra Bredagerskolen i Jelling og Hotel Haraldskær er en del af initiativet “Virksomheder adopterer skoleklasser“.

Besøget på Haraldskær startede kl. 9.00, hvor eleverne blev budt velkommen til Haraldskær, og der var morgenmad.

Adoptionsklasse_0007 Adoptionsklasse_0015

Herefter var der information om hotellet og en rundvisning, og der blev talt med flere af medarbejderne. Herefter skulle der produceres pynt til hotellets juletræ, som skulle pyntes i de hyggelige stuer på hotellet.

Adoptionsklasse_0041 Adoptionsklasse_0043 Adoptionsklasse_0045

Omkring kl. 11.30 pyntede eleverne hotellets juletræ, og blev en del af RelationsNetværkets julereception som blev afholdt på dette tidspunkt (ikke helt tilfældigt :-)). Eleverne havde forberedt nogle julesange som de fremførte, godt hjulpet på vej at de cirka 50 virksomheder der deltog i julereceptionen (se mere om julereceptionen HER

Elevernes besøg blev afsluttet med en frokost, og eleverne kørte tilbage til skolen – mætte af indtryk og dejlig mad. Alt i alt en super fantastisk dag og starten på et langvarigt partnerskab.

Adoptionsklasse_0150 Adoptionsklasse_0168 Adoptionsklasse_0201

Adoptionsklasse_0075

Billederne er leveret at Speakloud