Dagrofa Logistik i Herning fik besøg

Dagrofa Logistik i Herning har adopteret en 2. klasse fra Skarrild Skole, og den 6. september 2017 skulle eleverne på deres første læringsbesøg på virksomheden. Så det var 12 meget forventningsfulde elever der tog afsted til Dagrofa og de glædede sig helt vildt.

Helt nyt var det ikke for eleverne, idet Dagrofa Logistik, før sommerferien, havde besøgt klasse, og fortalt dem lidt omkring virksomheden. Det kom der en lille film ud af.

 

Da eleverne ankom til Dagrofa Logistik fik eleverne information om sikkerhedsreglerne på virksomheden, og fik at vide, hvordan man færdes på lageret. Alle – elever og lærer – fik en sikkerhedsvest på – eleverne fik deres egen med navn på, som gemmes på virksomheden til de næste mange besøg.

Herefter blev klassen delt op i to hold, og de var på rundvisning på hele virksomheden. Der var mange spændende ting at kigge på undervejs. Der var også tid til en formiddagssnack på chefens kontor, hvor der var udsigt over hele varemodtagelsen.

Eleverne fik også mulighed for at komme ind i ladet på en af de store lastbiler – det var et stor hit!

Efter rundvisningen mødtes alle igen i mødelokalet, hvor eleverne fik til opgave at tegne/skrive om den sejeste oplevelse de hver især havde haft hos Dagrofa Logistik.

 

Læringsbesøget sluttede med frokost (mexicanske pandekager) i virksomhedens kantine.

 

Det var et rigtig godt besøg, og alle glæder sig allerede til næste gang.