Derfor adoptere Scandic hotellerne skoleklasser

Scandic hotellerne i Sønderborg, Kolding, Vejle og Odense har alle adopteret en skoleklasse fra en lokal folkeskole. Nedenfor kan du læse lidt om, hvorfor Scandic Odense har valgt at påtage sig denne form for social ansvarlighed:

”På Scandic Odense er social ansvarlighed en del af vores DNA. Vi vil med deltagen i projekt ”Virksomheder adopterer skoleklasser” slå et slag for lokale unge menneskers muligheder for at få beskæftigelse i en lokal virksomhed indenfor det fag, som vi alle på Scandic Odense brænder for – Servicefaget. Vi vil på en ny og banebrydende måde gerne hjælpe unge mennesker på rette fremtids-kurs ved at sætte vores værdier Caring, Casual, Creative og Competive i fuld spil, når vi gennem et helt langt skoldeforløb  introducerer en lokal skoleklasse til de mange muligheder, der ligger inden for hotel- og restaurantionsbranchen! Samtidig vil vi gerne bakke op om den lokale folkeskoles fantastiske arbejde, hvor man nu med nye metoder giver unge mennesker værdifulde og meningsfulde kompetencer til fremtidens udfordringer!

Skulle der ud af dette ”lokale samarbejds-projekt” også blive genereret en Scandic-ambassadør eller to tager vi mod dette med kyshånd – og hvis det hele viser også at give kommerciel gevinst, så er det da bare helt fantastisk!”

Tom Filstrup, District Director & General Manager Scandic Odense

scandic