Derfor adopterer Autohuset Vestergaard en skoleklasse

Autohuset Vestergaard A/S – som er en af Danmarks største bilforhandlere med forretninger og værksteder flere steder i landet – er blevet en del af initiativet “Virksomheder adopterer skoleklasser“.

Autohuset Vestergaard har adopteret en 1. klasse fra Sanderumskolen i Odense, og Kommunikations- og Marketingdirektør Michael Gadegaard har udtalt følgende i forbindelse med opstarten af adoptionen af eleverne fra 1. B:

“Hos Autohuset Vestergaard A/S støtter vi op om den åbne skole, og hjælper derfor gerne med at bygge bro imellem folkeskolen og vores virksomhed.
Vi har sagt ja tak til at adoptere 1. B og ser med stor begejstring frem til at skulle byde eleverne velkommen hos vores FordStore-butik på Svendborgvej i Odense.

Gennem brobygning ønsker vi at vise eleverne, hvorledes vi arbejder indenfor autobranchen men også gennem øvelser og opgaver at illustrere de kompetencer der er nødvendige for at kunne begå sig. Det kunne fx være opgaver, eleverne skal løse som kræver dansk og matematik. Vi er naturligvis bevidste om, at det trods alt kun er tale om en 1. klasse, så vi tilpasser niveauet herefter.

Det bliver en spændende rejse vi sammen skal på, og i takt med at eleverne bliver ældre vil vi i samråd med lærerne udvikle formålene med besøgene til gensidig gavn og glæde – og hvem ved måske bliver de en skønne dag vores nye medarbejdere.

Autohuset Vestergaard RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser Sanderumskolen Autohuset Vestergaard RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser Sanderumskolen