Erhvervsorienteringsløb Gardehusarregimentet

Et erhvervs-orienteringsløb, spørgeslystne unge mennesker og en håndfuld dygtige kasernemedarbejdere var opskriften på en god dag for Gardehusarregimentets adoptivklasse fra Vemmelev Skole. 

Den 20. maj 2015, Kl. 09.00 mødte 7. klasse velforberedte op til en ny dag ved Gardehusarregimentet. Et orienteringsløb var i forvejen blevet sat op og inden længe var grupper af 2-3 elever af sted rundt kasernen for at finde posterne. Her kom de bl.a. forbi køreskolen, fysioterapeuten, lægen, mekanikeren, kokken, sadelmagerværkstedet og beslagsmeden ved Hesteskadronen. Der var fart over feltet og dagens vindere blev Silas, Linus og Johanne i en flot tid.

Efter orienteringsløbet havde eleverne hjemmefra udfærdiget spørgsmål til selvsamme professioner, og inden længe var eleverne i fuld gang med at interviewe de forskellige medarbejdere, der havde været så venlige at stille sig til rådighed.

Disse interviews sidder eleverne nu og arbejder med på skolen og til sidst vil disse interviews resultere i et større projekt om Gardehusarregimentet, som det bliver spændende at se resultatet af på kasernen.

Alt i alt i en rigtig god dag for alle og klassen og Gardehusarregimentet ser frem til at fortsætte samarbejdet efter sommerferien.

løb2 løb1 løb3 løb4