Farvel og tak til Danfoss

Vi har lært noget om teknologier, jobfunktioner, ansøgninger og forskellige uddannelser”

“Vi har lært alt om Danfoss – hvor var det rigtig spændende”

“Tak for fantastiske og hyggelig oplevelser”

Det var nogle af de overskrifter eleverne fra 9. klasse på Humlehøjskolen havde formuleret da de den 12. december 2023 skulle sige farvel til deres adoptionsvirksomhed Danfoss.

Elevansvarlig Camilla N. Rossen og Lærlingeansvarlig John K. Boisen fra Danfoss besøgte eleverne på skolen til et afsluttende besøg inden jul.

Danfoss har sammen med HumlehøjSkolen i Sønderborg indgået i et samarbejde med skolens adoptionsklasse – et samarbejde som faktisk startede for godt 8 år siden. Eleverne og Danfoss har mødtes to gange om året til såkaldte læringsbesøg; skiftevis på skolen og på Danfoss lokationen.

Eleverne har bl.a. fået en masse viden om de mange forskellige muligheder for erhvervsretninger, erhvervspraktik samt jobmuligheder som Danfoss kan tilbyde 💡🔥 Adoptionsklassen har også gennem de 8 år mødt en masse af Danfoss’ elever og lærlinge, som har delt ud af deres viden og kunnen. Én af Danfoss’ formål med samarbejdet har været, at forberede og hjælpe de unge mennesker med at skrive ansøgning, CV og endda forberedt dem til at sende en ansøgning afsted til et evt. fritidsjob 🥳

Det afsluttende læringsbesøg blev markeret med flødeboller, chokolade og gode historier fra minderne.