Fjernvarme Fyn adopterer skoleklasse

Fjernvarme Fyn har adopteret en 1. klasse fra Sanderumskolen i Odense, og den 8. marts var eleverne på deres første besøg hos virksomheden.

Det var nogle spændte, nysgerrige og spørgelystne elever der gæstede Fjernvarme Fyns lokaler på Billedskærervej i Odense. Besøget markerede starten på et samarbejde, der al være mange år ud i fremtiden. Faktisk helt frem til eleverne en dag siger farvel til folkeskolen.

Fjernvarme Fyn Sanderum Skolen RelationsNetværket

Samarbejdet mellem eleverne fra Sanderumskolen og Fjervarme Fyn er den del af RelationsNetværkets initiativ “Virksomheder adopterer skoleklasser”. Det er et samarbejde mellem skoler og virksomheder, der ønsker at tage del i det social ansvar og proaktivt støtte op om uddannelse og unge mennesker. Initiativet understøtter dermed Odense Kommunes ønske om et samfundsansvar fra de fynske virksomheder.

Et spændende program

Programmet på dette første besøg var fyldt godt op med både oplæsning, rundvisning og kreative aktiviteter. Og spørgelystes var stor hos du unge poder.

Wow-faktoren var heller ikke til at tage fejl af, da eleverne fik demonstreret, hvordan en specialbygget kranvogn kan løfte tontunge rør. Vel at mærke ved hjælp af fjernstyring.

Fjernvarme Fyn RelationsNetværket Sanderumskolen