Flextek har adoptereret en skoleklasse

Som en del af RelationsNetværkets initiativ “Virksomheder adopterer skoleklasser” har virksomheden Flextek i Hedensted adopteret 1. C fra Søndermarksskolen i Vejle. Den 4. november 2016 var eleverne på deres første læringsbesøg på virksomheden.

Flextek forhandler CNC løsninger og maskiner.

Formålet med det første læringsbesøg var, at eleverne skulle lære virksomheden at kende. De blev vist rundt, og fik blandt andet demonstreret en robot der kunne tegne cirkler og firkanter meget præcist. Det vakte stor glæde og respekt hos eleverne som fik nogle tegninger med hjem, som eleverne efterfølgende har farvelagt.

På rundvisningen mødte eleverne nogle af Flexteks medarbejdere, som de interviewede om deres arbejde. De fik også set og afprøvet nogle af maskinerne.

Flextek Søndermarksskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Flextek Søndermarksskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Flextek Søndermarksskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Flextek Søndermarksskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket