FN´s Verdensmål

Mange virksomheder står overfor at skulle arbejde med FN´s 17 Verdensmål. Hvis man er opmærksom ser man flere og flere virksomheder arbejde med ét eller flere af målene. Og logoet for verdensmålene dukker op flere og flere steder.

Men hvordan kommer man egentlig i gang ude på sin virksomhed?

Det vil vi kigge nærmere på ved dette netværksmøde, hvor vi får besøg af Kasper Schmidt fra Green Network.

Dato: 7. november 2019
Tid: 13 – 16

Sted: Økolariet, Tårnværelset, Dæmningen 11, 7100 Vejle
Pris: 200 kr. + moms
Tilmelding til:
kbv@relationsnetvaerket.dk – gæster er meget velkomne

På dette netværksmøde skal vi blive klogere på hvad FN’s Verdensmål er med fokus på virksomhedernes rolle i dette arbejde. Verdensmålene er en fælles plan for at sikre en bæredygtig udvikling frem mod 2030, men målene kan virke fjerne og det kan være svært at vide, både som individ og som virksomhed at vide, hvor man selv kan gøre en forskel.

På netværksmødet vil du få en introduktion til målene som ramme og den kontekst, som de er en del af. Vi vil arbejde med hvilken rolle de kan spille for danske virksomheder, og hvilke forretningsmuligheder det kan give. Men vi vil også præsentere nogle af de udfordringer og dilemmaer, der kan opstå i arbejdet med Verdensmålene.

Oplægget vil også inkludere en praktisk øvelse, hvor I bliver klogere på FN’s Verdensmål.

Programmet for netværksmødet ser således ud:

  • 13.00 – Velkomst og præsentation
  • 13.15 – Mød en som du ikke kender – 1-1-relationssamtaler
  • 14.00 – Pause m. kaffe/kage
  • 14.15 – FN´s Verdensmål v. KS, Green Network
  • 16.00 – Tak for i dag.

Lidt om dagens inspirator:

Kasper Schmidt, Partneransvarlig og CSR Rådgiver fra Green Network. Green Network har i 25 år arbejdet med samfundsansvar og bæredygtighed i danske virksomheder. I dag er det et videns-netværk og kompetencecenter, som tilbyder kurser, rådgivning og netværk og derigennem udvikler virksomheders evne og kapacitet til at arbejde med deres samfundsansvar.