Forandringer med hjerne, hjerte – og Peter Plys

Den 11. oktober 2016 fra 12.45 – 16.00 holder netværksgruppen: HR for de store netværksmøde hos medlemsvirksomheden Oaking Group i Vejle. Oaking Group er moderselskab for virksomheden Isabella – der producere campingtelte og udstyr til campingfolket.

Temaet for netværksmødet er: Forandringer med hjerne, hjerte – og Peter Plys – med et tvist af Persondataforordningen


Hvordan forandre man en gammel familiedrevet virksomhed til en top moderne organisation med topmotiverede medarbejder der går gennem ild og vand for virksomhed og ledelse. Den proces har virksomheden Isabella gennemgået i de senere år, og på dette netværksmøde vil CEO Lars Bilde fortælle om den rejse han og medarbejderen sammen har været på i de sidste år. Lars Bilde vil fortælle om sin ledelsesmæssige tilgang, og helt konkret give eksempler på, hvordan hele forandringsprocessen er forløbet. Han vil fortælle om såvel succeser og forandringer. Han vil også fortælle om sin hjælper i processen – Peter Plys.

 Følg mig!
Tidligere oberst og Dronningens ceremonimester – og årets leder 2009 – har skrevet bogen ”Følg mig – ledelse fra fronten”. I bogen skriver han blandt andet, citat:

”Jeg har stor respekt for involvering og gruppearbejde og bruger det ofte selv, men jeg tror fuldt og fast på, at når de alvorlige beslutninger skal tages, må det være slut. Så er der kun én chef. Det er her, jeg ser en stor mangel hos mange ledere. De har ikke modet til at stille sig i forreste linje og sige: ”Følg mig”. Snarere tværtimod. Ofte er sætningen: ”Fremad, jer er lige bag jer”. Det holder ikke i længden.”

På dette netværksmøde skal vi møde en CEO der praktisere en ledelsesfilosofi, og en ledelsesstil, der betyder, at medarbejderne følger med – også når det hele bliver svært og vanskeligt.

Vi skal også høre om en virksomhed, hvor transparents og gennemsigtighed er et af nøgleordene i udviklingen af virksomheden.


Persondataforordningen
Hvis du allerede har hørt noget om persondataforordningen, er du muligvis forvirret på et højere niveau. Hvad skal man som virksomhed gøre og hvad er compliance? På 1 time bliver du klædt på til at kunne træffe den nødvendige beslutninger om, hvad persondataforordningen kommer til at betyde for din virksomhed. Vi skal ikke så på forordningens tekst og vi skal ikke være alt for teoretiske – vi skal derimod tale helt konkret om, hvordan man i praksis forholder sig til persondataforordningen, hvilke forpligtelser den medfører, og hvordan man tager både første og sidste spadestik til et complianceprogram. Vi gennemgår praktiske eksempler og taler om de værktøjer, der kan anvendes.


 

Dato: 11. oktober 2016
Tid: 12.45 – 16.00
Sted: Oaking Group, Isabellahøj 3, 7100 Vejle


Programmet for dagens netværksmøde ser således ud: 

12.45 Velkomst og præsentation
Fra kl. 13-14 har deltagerne 2 muligheder:

  • Persondataforordningen – hvad er op og hvad er ned? Oplæg v. Søren WolderDAHL Advokater
  • Mød en som du ikke kender – relationssamtaler

14.00 Kaffe og networking
14.15 Ledelse med hjerne og hjerte – og Peter Plys v. CEO Lars BildeIsabella
16.00 Tak for i dag.

Tilmelding til mødet til: kbv@relationsnetvaerket.dk – nærmere informationer +45 2281 7997

Gæster er velkomne.