Fra brandslukker til handlekraftig leder

Som leder er det let at lade sig opsluge og styre af dagligdagens mange opgaver. Står man ikke sikkert i sine ledersko når forandringens vinde blæser op til storm og kuling og har du ikke styr på detalje, overblik og fremsyn, bliver hverdagen som leder ofte præget af “overlevelse og brandslukning”.

Hvordan bliver man en dygtig leder frem for en brandslukker? – det kigger vi nærmere på ved dette netværksmøde, og til at gøre os klogere på dette emne får vi besøg af Ulla Sørensen fra LMI Danmark

LMI Danmark har i mere end 50 år hjulpet ledere over hele verden med at udvikle deres evne til at se alle opgaver i et større perspektiv. Til at skabe mening for sig selv og for sine medarbejdere, at iagttage og handle med udgangspunkt i  fornyede indsigter.

Ved dette netværksmøde vil vi – ud over at skabe nye relationer – dykke ned i forskellige emner omkring effektiv ledelse, og vi vil blive involveret i en række øvelser, således at vi går fra mødet med øget viden om vores vaner og viden om, hvordan vi kan arbejde videre.

Dato: 26. oktober 2017
Tid: 13 – 16
Sted: Oplyses senere
Pris: 200 kr. + moms (gæster er velkomne)
Tilmelding: kbv@relationsnetvaerket.dk 

Programmet for netværksmødet ser således ud:

  • 13.00 Velkomst og præsentation
  • 13.15 Mød en som du ikke kender – 1-1-samtaler
  • 14.00 Kaffe og networking
  • 14.15 Fra brandslukker til handlekraftig leder – inspiration v. Ulla Sørensen, LMI Danmark
  • 16.00 Tak for i dag.