Arbejdsglæde – stil fuldt hold på arbejde

Går du glad på arbejde? Eller går du bare på arbejde?

På dette netværksmøde sætter vi fokus på arbejdsglæde og sygefravær fra forskellige vinkler. Vi har allieret os med 2 spændende inspiratorer: Ann Dorthe Pedersen fra Max Positiv og Anne Sophie Hensgen fra Bigger Vision. De vil begge give deres bud, og erfaringer på, hvordan man kan skabe og bevare arbejdsglæden, og hvordan man systematisk kan forebygge arbejdsrelateret sygefravær og fremme trivsel.

Lidt om indlæggene:

  • Ann Dorthe Pedersen: Vi kick-starter sammen din arbejdsdag. Du får konkrete tips til, hvordan du kan styrke din arbejdsglæde og sammen kick-starter vi vores dag, så det bliver en god dag – hver dag! Med enkle metoder og dit mind-set kan du gøre begejstring og det positive fokus til en del af din hverdag. Vi tager Naturligvis vores egen medicin. Derfor bliver oplægget et aktivt oplæg med øvelser på gulv og sandsynligheden for et godt grin.
  • Anne Sophie Hensgen: Forestil dig en hverdag på din arbejdsplads. Alle er mødt på arbejde. Stemningen er god. Trivsel er god. Der er flow og kvalitet i løsning af arbejdsopgaver. Arbejdsrelateret sygefravær er lavt. Medarbejderomsætningen er beskeden. Vikarkontoen forsvindende. Bundlinjen er god, da du kan stille fuldt hold på arbejde hver dag. Er det ikke helt sådan på din arbejdsplads?, så kan du blive klogere på, hvordan I systematisk kan forebygge arbejdsrelateret sygefravær og fremme trivsel. Du bliver introduceret til den enkle, men effektive, 3-trins BIG-model til at stille fuldt hold på arbejde, og du får gratis adgang til den digitale platform ”Stil fuldt hold på arbejde”, der viser, hvordan du let og proaktivt kan bruge BIG-modellen på din arbejdsplads.

Dato: 21. oktober 2020
Tid: 08.30 – 11.30
Sted: Brandbjerg Højskole, Brandbjergvej 12 a, 7300 Jelling
Pris: 200 kr. + moms
Tilmelding: kbv@relationsnetvaerket.dk (gæster er velkomne)

Programmet for netværksmødet – som afholdes på Brandbjerg Højskole v. Jelling – ser såleds ud:

  • 08.30 – Velkomst og præsentation (morgenkaffen er klar 8.15)
  • 08.45 – Brandbjerg Højskole v. Konferencekoordinator Annette Grønhøj
  • 09.00 – Kick-start din arbejdsdag v. Ann Dorthe Pedersen, Max Positiv
  • 09.45 – Pause
  • 10.00 – Stil fuld hold på arbejde v. Anne Sophie Hensgen, Bigger Vision
  • 10.45 – Mød en som ud ikke kender – 1-1-samtaler
  • 11.30 – Tak for i dag.