Grindsted i dag – og i fremtiden

“Grindsted i dag – og i fremtiden! – det er overskriften på et læringsforløb som 4. klasse fra Grindsted Privatskole og Billund Kommunes Museer har lavet.

Eleverne har arbejdet med udstillingen – både den indholdsmæssige del og den visuelle. Eleverne har lavet fortællinger, fundet artefakter der underbygger deres fortællinger, og ikke mindst samlet kasser.

Så blev udstillingen “Min by i udvikling – Grindsted i dag og i fremtiden” officielt åbnet.

Der var inviteret til feståbning på Billund Kommunes Museer, og 75 elever, forældre, søskende og bedsteforældre var mødt op til åbningen.

Og sikke en fest! Eleverne kunne stolt fremvise den udstilling de sammen med museet har været med til at lave. Eleverne har stået for, at udtænke emnet, udtænke designet, samle og bygge udstillingen op, ud og indhente genstande, lave interviews, lave film, tegninger og modeller OG omdanne alt dette til udstillingsbrug og nu også præsentere alt deres arbejde for familie og venner.

Samskabelse kan bare noget helt særligt!

Udstillingen hedder “Min by i udvikling – Grindsted i dag og i fremtiden” og lavet sammen med 4.b fra Grindsted Privatskole. Den står på Billund Kommunes Museer og alle kan nu opleve den.

#virksomhederadoptererskoleklasser #relationsnetværket #grindsted #privatskole #billundkommune