Innovation med 1925-modellen

Mange organisationer taler om innovation. Mange organisationer vil gerne være innovative. Men hvordan griber man lige det der med innovation an, så alle i organisationen kan bidrage og være med i processen.

Den udfordringer tager op når RelationsNetværkets HR-netværk den 23. februar 2017 fra kl. 13-16 får besøg af inspirator Carsten Borch.

Overskriften på netværksmødet er: Hvordan kickstarter du en innovationskultur på tre timer?

Carsten Borch har udviklet innovationsmodellen 1925-modellen, og han vil på mødet dele ud af sine erfaringer fra rigtig mange innovationsprocesser i private og offentlige virksomheder.

Om 1925-modellen:
1925-modellen er en metode, der lærer dig at arbejde med idéer. Du får bedre idéer og mere ud af dem. Kald det innovation, kald det designtænkning. Kald det lige hvad du vil. Du kommer til at lære at gøre forbedring større end forandring.
1925-modellen bruges i både firmaer, forvaltninger, forsvaret og folkeskolen. Få en introduktion til den simple og systematiske arbejdsmetode, der gør det nemt for alle at bidrage til innovationsprocesser og få efterfølgende hjælp til at formulere dit helt eget krystalklare spørgsmål.

Programmet for netværksmødet ser således ud:

13.00 – Velkomst og kort præsentation
13.15 – Hvordan kickstarter du en innovationskultur på 3 timer? – inspiration v. Carsten Borch
15.00 – Refleksions- og netværkscafé
16.00 – Tak for i dag.

Tilmelding og nærmere information om mødet fås hos kbv@relationsnetvaerket.dk eller på telefon +45 2281 7997.

Mødet bliver afholde på Scandic Hotel Kolding. Deltagerbetalingen er 200 kr. + moms.

 

PS: alle deltagere v. mødet vil få et eksemplar af bogen 1925-modellen.